Hem / Skog & trädgård / Häcksaxar & tillbehör / Häcksaxar / Gardena Busksax Accu ComfortCut
Gardena Accu ComfortCut Gräs- och Busksax

Utgått ur vårt sortiment

Gardena

Gardena Busksax Accu ComfortCut

Inkl. batteri & laddare
  • Artikelnummer1000114867
  • Tillverkarnummer08897-20
  • VarumärkeGardena
  • KategoriHäcksaxar

Produktbeskrivning

Det här paketet med sladdlös kantsax och busktrimmer i ett är en riktig allround-lösning för trädgården. Kantklipp gräsmattan, forma dina buxbomshäckar eller beskär dina buskage med något av de medföljande bladen. Byte av skär görs både snabbt och enkelt utan verktyg, och din kantsax blir en busktrimmer på nolltid. I Comfort-modellen har Gardena lagt extra möda på bekvämt handhavande. Komforthandtaget kan vinklas så att påfrestningarna på axlar och handleder minskar.

Avancerad Accu-teknik De kraftfulla litiumjonbatterierna är högpresterande, lättskötta, lättbytta, och saknar minneseffekt. De kan alltså laddas när som helst.

Snabbt bladbyte utan verktyg Ett enkelt bladbyte gör om kantsaxen till en busktrimmer. Det går snabbt och kräver inga verktyg.

Mångsidig Det här fina paketerbjudandet ger dig två olika blad, så att din kantsax lätt kan bli en busktrimmer och vice versa. En uppsjö möjligheter ligger öppna för dig i trädgården, och detta med ett enda verktyg.

Lång hållbarhet Skären är utbytbara, precisionsslipade och klibbskyddade

Bekvämlighet Handtaget kan vinklas så att påfrestningarna på axlar och handleder minskar. Hjulen som finns som tillbehör underlättar styrningen.