Hem / Skog & trädgård / Robotgräsklippare & tillbehör / Robotgräsklippare / Honda Robotgräsklippare Miimo 520
Honda Miimo 520 Robotgräsklippare
Honda

Honda Robotgräsklippare Miimo 520

17 490 kr
Förhandsboka - Webblager

Fri frakt

 • 14 dagar öppet köp
 • Personlig service
 • Artikelnummer3000013603
 • Tillverkarnummer800402
 • VarumärkeHonda
 • KategoriRobotgräsklippare

Produktbeskrivning

Lämna över gräsklippningen till Miimo! Miimo är Hondas intelligenta robotgräsklippare som är fullständigt självgående och klipper din gräsmatta helt automatiskt. Den vet själv när det är dags att ladda batterierna och går då självmant till laddningsstationen. Den klarar allt från enkla trädgårdar till mer komplexa gräsmattor med rabatter, ojämna mark och sluttningar. Miimo - för en perfekt, frisk och mattliknande gräsmatta! Begränsningskabel och peggar som medföljer: 300m/ 300 peggar

 • Klarar upp till 3000 m² och sluttningar på upp till 24°/ 45%.

 • Med mikro-mulching som finfördelar gräset och återför det till gräsmattan i form av gödningsmedel.

 • Vattentät, IPX4-klassad - Miimo har inga problem med att klippa gräset när det regnar, du kan dessutom enkelt skölja av den med vattenslangen när den blir lite smutsig.

 • Stöldskydd - gräsklipparen skyddas med hjälp av en unik säkerhetskod.
 • OBS! Vid köp av installationstjänst ingår ej installation av åskskydd, utan detta måste avtalas separat med installatören när denne kontaktar dig!
 • Begränsningskabel och peggar som medföljer: 300m/ 300 peggar

Snabbreagerande hinder- och lyftsensorer

Honda vet att säkerhet är viktigt. När Miimo känner av att den kommer i kontakt med ett hinder stoppar den omedelbart. Den känner även av om den lyfts eller lutas och då stannar knivarna för att ge fullständig säkerhet.


Justerbar klipphöjd

Du kan enkelt justera klipphöjden för att passa din gräsmatta, från 20 till 60 mm. 


Klippfunktioner

Miimo justerar automatiskt sättet den klipper på efter säsong och gräsmattans skick. Den klipper oftare när gräset växer snabbt. Om den upptäcker ett område med tjockare och längre gräss, så klipper den i ett spiralformat mönster.


Lutningskapacitet och ojämn mark

Miimo kan klippa sluttningar på upp till 24°/ 45% med sin stora dragkraft och fasta grepp. Tack vare dess lyftsensorer som reagerar snabbt, fastnar Miimo aldrig i ett hål eller ojämn mark.


Tyst & pålitlig

Tack vare att Miimo drivs av batterier är den tyst och tillförlitlig. Den kan klippa på natten tack vare natt-timern, utan att störa varken dig eller grannarna.


Flera klippstartspunkter

Miimo kan hantera många olika typer av trädgårdar, även de mest komplexa. Den navigerar smidigt runt föremål som dammar, smala passager, pooler och träd. Miimo startar normalt att klippa från laddningsstationen men du kan lägga till flera klippstartspunkter så att du får en perfekt klippning av hela gräsmattan (upp till fem klippstartspunkter).


Teknisk information

Arbetskapacitet: 125m²/tim

maximal lutning inom arbetsområdet: 24°/45%

Garanterad ljudnivå:62dB(A)

Knivtyp: 3 rotortyp

Klippbredd: 220 mm

Justering av klipphöjd: Manuell från 20 till 60 mm

Batterityp: Li-on 22,2V/3,6 Ah

Klipptid per laddning: 70 min

Laddningstid: 60 min

Vattentät: IPX4

Begränsningskabel och peggar som medföljer: 300m/ 300 peggar

Längd x Bredd x Höjd: 635 x 550 x 287

Vikt: 11,9 kg


Det finns en enkel anledning till att man ser så många gamla Hondaprodukter som fortfarande används. Hondas produkter är byggda bättre för att hålla längre. Deras helgjutna garanti för privat användning täcker både tillverknings- och materialfel under en period på fem år från det datum du köpte produkten, så länge du håller dig till serviceschemat. För kommersiellt bruk är garantin 1 år.