Testutrustning för kabelbrott

Utgått ur vårt sortiment

Testutrustning för kabelbrott

  • Artikelnummer1000449459
  • Tillverkarnummerms6812
  • VarumärkeHYMA
  • KategoriTillbehör robotgräsklippare

Produktbeskrivning

Praktisk testutrustning för slingkabelavbrott. Satsen består av en sändare (tongenerator) som kopplas in på slingkabel som avsökes samt en mottagare för avlyssning av signal, enkel användning.

Tips: Om du har guidekabel ansluten (vilket alltid rekommenderas på Husqvarna och Gardena) mäter ni först fram vilken sida av guideslingan avbrottet finns, på så sätt har ni halverat ytan att senare avsöka med testutrustningen. Kör ned en skruvmejsel eller stor spik i jorden och anslut den ena av krokodilklämmorna till denna. Den andra krokodilklämman ansluts sedan till begränsningskabeln, sätt sändaren till "tone". Slå på mottagaren och lyssna efter tonen utefter begränsningsslingan. För att underlätta sökandet med testutrustningen försök att pilla fram kabeln ur jorden med jämna mellanrum för att lättare kunna avgöra vart kabelavbrottet finns.
Drivs med 2st 9V batteri, ingår ej.

Vänligen observera att denna produkt saknar returrätt. När du bekräftat din beställning av denna produkt kan den inte avbeställas eller returneras, naturligtvis gäller 2 års garanti på produkten.