Hem / Skog- & trädgårdsmaskiner / Motorsågar & skärutrustning / Motorsågar / Stihl Motorsåg MS 194 C-E Fritidspaket
Paket!
Stihl Sågkedjeolja SynthPlus, 1 l
Stihl Multifil 2 i 1, till 3/8'' P sågkedjor ø 4,0 mm
Stihl Motorsåg MS 194 C-E
Stihl Motorsåg MS 194 C-E Fritidspaket
0fb267fea27b4ec1a79a6df1f1bd9fd4.jpg
7ba9eb3e-50cd-49c6-a089-c881a34de1e6.jfif
Stihl Sågkedjeolja SynthPlus, 1 l
Stihl Multifil 2 i 1, till 3/8'' P sågkedjor ø 4,0 mm
Stihl Motorsåg MS 194 C-E
Stihl Motorsåg MS 194 C-E Fritidspaket
0fb267fea27b4ec1a79a6df1f1bd9fd4.jpg
7ba9eb3e-50cd-49c6-a089-c881a34de1e6.jfif
Stihl

Stihl Motorsåg MS 194 C-E Fritidspaket

Produkter som ingår:

Stihl Sågkedjeolja SynthPlus, 1 l - 1 stStihl Multifil 2 i 1, till 3/8'' P sågkedjor ø 4,0 mm - 1 stStihl Motorsåg MS 194 C-E - 1 st

Stihl Motorsåg MS 194 C-E

Totalt: 4 609,00 kr
 • 14 dagars öppet köp
 • Personlig service
 • Snabba leveranser

Produktspecifikation:

Produktspecifikation:

 • Fildiameter
  4,0 mm
 • Garanti
  1 år

Produktspecifikation:

 • Drivkälla
  Bensin 2-takt
 • Cylindervolym
  31.8 cm³
 • Effekt
  1.4 kW
 • Inklusive skärutrustning
  Ja
 • Handtagsvärme
  Nej
 • Svärdsinfästning
  3005
 • Kedjedelning
  3/8'' P
 • Drivlänksbredd
  1,1 mm
 • Kortnummer
  PM3
 • Fildiameter
  4,0 mm
 • Kedjehastighet max effekt
  18.6 m/s
 • Kedjehastighet vid 133% motoreffekt
  25.5
 • Vikt utan skärutrustning
  3.6 kg
 • Justerbart oljeflöde
  Nej
 • Servicekit
  11370074100
 • Tändstift
  CMR6H
 • Ljudnivå
  114 dB(A)
 • Ljudtrycksnivå
  101 dB(A)
 • Garanti
  2 år
 • Artikelnummer1000454165
 • Tillverkarnummer1000454165
 • VarumärkeStihl
 • KategoriMotorsågar

Produktbeskrivning

Perfekt paket för villaägaren som kör motorsåg lite då och då. Det är ett optimalt motorsåg till att såga ved till kaminen, byggarbeten och fällning av mindre träd upp till 30 cm i diameter då det är ett av dom absolut lättaste motorsågen på marknaden. Ett bra val också till vård av unga skogsbestånd. Detta motorsåg vill du inte släppa taget om.

Stihl MS 194 är en bekväm och lätt 1,4 kW motorsåg med modern 2-MIX motor som ger både lägre bränsleförbrukning och utsläpp. Den är enkel att starta med STIHL Easy2Start. 

Elektrisk kedjeslip ingår. Värde 895:-

Läs mer om vad som ingår i paketet nedan.

Innehåll

Stihl Sågkedjeolja SynthPlus, 1 l

Stihl Sågkedjeolja SynthPlus, 1 l - 1 st

Sågkedjeolja SynthPlus som ger ett utmärkt skydd mot slitage. En delsyntetisk högeffektiv sågkedjeolja som är tillverkad av högkvalitativa färskoljor (första raffinater). Oljan håller sin viskositet över längre perioder. 

Stihl Multifil 2 i 1, till 3/8'' P sågkedjor ø 4,0 mm

Stihl Multifil 2 i 1, till 3/8'' P sågkedjor ø 4,0 mm - 1 st

Aldrig förr har det varit så lätt att få sylvass skärpa på motorsågskedjan - Stihls multifil med inbyggd feltoleransutjämning, gör alla moment i ett! 


Allt i ett! 

Med Stihls praktiska multifil filas både skärtand och ryttare på samma gång vilket både underlättar filningen och sparar tid. 


Lätt att använda

Instansad märkning gör det tydligt hur filen ska läggas emot sågkedjan under filningen. Alla filarna är utbytbara och för att inte fila ryttarna vid varje filning kan endast flatfilen tas bort tillfälligt om så behövs. 


Passande sågkedjor

Denna multifilen passar Stihls sågkedjor med 3/8'' P delning. Den kan även fila vissa andra fabrikat av sågkedjor. Är du osäker om multifilen passar din kedja, kontakta oss!
Stihl MS 194 C-E Motorsåg

Stihl Motorsåg MS 194 C-E - 1 st

Stihls superlätta motorsåg MS 194 C-E, bra till trädvård, kvistning, gallring, såga ved, jobben runt huset och i trädgården samt för hantverkare. Bred utrustning som STIHL Easy2Start, manuell bränslepump och en stoppknapp som tillsammans ger en mycket enkelt start. Svärdsmuttern sitter integrerad så den inte tappas bort och, 3/8"-PM3 kedjan ger hög skäreffekt. Låg bränsleförbrukning och låga utsläpp gör att motorsågen klarar kraven enligt EU5.

Välj skärutrustning i rullistan ovan


Integrerade låsmuttrar

När du byter skärutrustning sitter låsmuttrarna alltid kvar, det är ingen risk att du tappar bort dem. Detta underlättar för dig som användare.

Kedjespänning från sidan

På nästan alla Stihl motorsågar (MS 170 undantag) spänns kedjan på sidan av sågen på säkert avstånd från de vassa skärtänderna. Stäng av motorsågen och lossa på skruvarna på kedjedrevskåpan. Spänn kedjan med hjälp av en skruvmejsel på kedjesträckaren samtidigt som du försiktigt drar i kedjan med den andra handen.

Kompensator

Stihl kompensator, ett reglersystem i förgasaren, som ser till att bränsle- luftblandningen alltid är optimal i förhållande till hur nedsmutsat filtret är. Kompensatorn ger optimal effekt med låga utsläpp. Först när du får ett tydligt effektfall är det dags att rengöra filtret. Filterrengöringsintervallerna förlängs betydligt.

Primer

Med den manuella bränslepumpen pumpas bensin in i förgasaren med några enkla tumtryck. Du behöver inte längre rycka i startsnöret för att få fram bensin till förgasaren. Det är ingen risk för överfyllnad då all överflödig bensin rinner tillbaka ner i tanken.


Servicevänligt luftfiltersystem

Med det verktygslösa luftfilterlocket kommer du åt att rengöra luftfiltret snabbt och enkelt med ett enda handgrepp.


2-MIX motor

Stihls bränslesnåla 2-MIX motor med 1-i-4-kanalsteknologi är mycket effektstark och har en enorm dragkraft samtidigt som bränsleförbrukningen är upp till 20% lägre jämfört med likvärdiga STIHL 2-takts motorer utan 2-MIX teknologi. Dessutom minskas utsläppen med ända upp till 50%. Den uppfyller det europeiska avgasdirektivet EU II.

4-kanals teknik

Bränsle-/luftblandningen förs via 4 separata spolkanaler in i förbränningskammaren. Förbränningen optimeras och motorns verkningsgrad höjs avsevärt. Resultat: lägre bränsleförbrukning, ökad effekt, lägre spolförsluster och lägre utstäpp av skadliga ämnen.

Antivibrationssystem

En människa som utsätts vibrationer under en längre tid, från t. ex. ett motorredskap, kan få störningar i blodcirkulationen i händer och armar. STIHLs högeffektivt antivibrationssystem tar upp de farliga vibrationerna från motor och skärutrustning i exakt beräknade buffertzoner och maskinen blir bekäm och ergonomisk att arbeta med.

Easy2Start (E)

En spiralfjäder mellan linhjulet och vevaxeln lagrar energin och kompenserar krafttopparna från startdraget. Resultat: du behöver bara hälften så mycket kraft för att dra igång maskinen och hastigheten i själva startrycket kan minskas med hela två tredjedelar.


Stoppknappsfunktion

När motorsågen stängts av går gasreglaget automatiskt tillbaka till startposition tack vare stoppknappsfunktionen. Maskinen är omedelbart klar för start.


Ematic kedjesmörjning

Stihls Ematic-System består av Ematic svärdet, Oilomatic sågkedjan och en manuellt eller automatiskt justerbar oljepump. Den speciella konstruktionen på svärdet och kedjan gör att kedjeoljan utan några förluster hamnar där den behövs som bäst. Oljeförbrukningen kan sänkas med ända upp till 50%.

Tanklock med bajonettfattning

Patenterad specialförslutning av bensin- och oljetanken. Locket har en bajonettfattning som gör det otroligt enkelt och bekvämt att helt utan verktyg både öppna och stänga.