Om Duab

Kontakta oss

Telefon

0499-143 19

Våra telefontider är måndag till fredag mellan 09.00 - 16.00.

Allmänna frågor

kontakt@duab.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, läs först igenom våra Vanliga frågor om du finner ditt svar där.

Vi svarar alltid på e-post inom 48 timmar.

Service, support & reservdelar

Frågor om service, support och reservdelar m.m. ställer du till vår verkstad- och serviceavdelning. Du når vår verkstad på telefon mellan 09-12 på vardagar.

verkstad@duab.se

Order

Order läggs via vår hemsida.

Vid specialbeställningar gör du det via nedanstående telefonnummer eller mailadress. Läs noga igenom våra köpvillkor innan beställning.

Telefon: 0499-143 19

Postadress

Drift & Underhållsteknik i Mönsterås AB

Box 102

SE-383 23 Mönsterås

Besöksadress

Duab

Södra Vägen 3

SE-383 34 Mönsterås

Information

Org. nr: 556395-8809

VAT-NR: 556395880901

Bankgiro: 5723-6846

Om oss

Maskiner och maskinverktyg till rätt pris sedan 1990

Duabs största produktområden är tryckluftsutrustning, elverk, verkstadsmaskiner, snickerimaskiner, pumpar, högtryckstvättar samt elverktyg. Vi tillhandahåller ett stort utbud av maskiner och verktyg på nätet till rätt pris från kända varumärken. Stora delar av vårt sortiment finns även tillgängligt för demonstration i butiken. Vi har också ett stort sortiment av egenimporterade maskiner från våra egna varumärken som Hawk, Drift-Air, Duab-Power och Duab. Vi skickar paket inom hela Sverige och de flesta paket lämnar vårt lager redan samma dag. Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Vi har egen verkstad som hjälper dig med service och reparationer.

Butiken

I vår 2500 m2 stora butik på Södra Vägen i Mönsterås får du hjälp av vår duktiga personal! Duab är och kommer alltid att vara ”En maskinaffär, med maskiner och verktyg till rätt pris” Och den känslan får man när man kliver in genom dörrarna hos Duab i Mönsterås. Här samsas stora och små maskiner med handverktyg och tillbehör, allt från sådant som passar industrier och proffs som till hemmafixaren. Många kallar det för en leksaksaffär för vuxna och det stämmer, här kommer man in och kan spendera timmar.

Om-duab686_2
Om-duab686_3

B2B

Duab satsar hårt på att vara en så komplett partner som möjligt. Med vår B2B-avdelning kan vi serva våra företagskunder på bästa möjliga sätt. Med kunskap och sortiment anpassat för företagskunden är vi en partner att räkna med. Vi vill upplevas proaktiva, flexibla och serviceinriktade. Vårt sortiment växer hela tiden men hittar du inte det du söker så kan vi med största sannolikhet skaffa fram det. Det är bara att fråga!

Om-duab_b2b_tom_martin686

Refill

På lokal nivå erbjuder vi refillösningar av varor för olika typer av företag. På detta sätt säkerhetsställer vi att ni som kund har rätt artikel, i rätt mängd och i rätt tid. Våra refilltjänster är mycket populära och utvecklas hela tiden tillsammans med våra kunder.

Serviceverkstad

Duab har haft en serviceverkstad ända sedan starten 1990. På verkstaden arbetar de dagligen med att utföra reparationer, servicearbeten, installationer och tar hand om garantier samt kundsupport. De erbjuder även våra privat- och företagskunder support, servicerekommendationer, hjälp med reservdelar eller eventuella funktionsfrågor via telefon eller mejl.

Om-duab_verkstad686

Lager & Gods

Lager

Från vårt lager skickas en mängd paket dagligen. Här lagerhåller vi en mängd produkter speciellt från våra egna varumärken som Hawk, Duab-Power och Drift-Air. Vi arbetar ständigt för att hålla korta leveranstider och se till så att kunderna får sina produkter så snabbt som möjligt!

Gods

Vi levererar till adresser inom Sverige och använder PostNord som huvuddistributör. Alla beställningar över 2000 kr inklusive moms skickas fritt utan extra kostnad annars debiteras ett fast fraktpris på 69 kr inklusive moms. Företagspaket Beställningar upp till 35 kg gjorda av företag skickas som företagspaket. Leverans sker då med bud till angiven företagsadress, vardagar mellan 08.00-16.00. PostNord levererar utan att kontakta dig först. Försändelser som inte kan levereras lämnas till närmaste utlämningsställe eller terminal och du får därefter en avisering.

Om-duabJockeLagret686