Hem / El & bygg

El & bygg

I vår El & Bygg kategori erbjuder vi ett anpassat val av produkter för både professionella och gör-det-själv människor. Oavsett om du är i färd med ett större anläggningsprojekt eller planerar att renovera ditt hem, har vi rätt verktyg för jobbet. Vi har allt ifrån arbetsbelysningljuskällor och allt för elinstallatören i form av kablar, slangar och brytare samt ett stort utbud utav stegar!

Se alla stegar härSe alla stegar härTill sortimentet stegar

Stegar & ställningar

11%
Wibe Arbetsbock WAB+ 5500-4
Wibe Arbetsbock WAB+ 5500-4
4 270,00 kr4 799,00 kr
Skickas om 3-5 vardagar
Populära varumärken inom el & bygg
Wibe - stegar och ställningar
Arvid Nilsson - skruv och infästning
Camo - dold infästning av trall
Gunnebo - spik, skruv och infästning
Senco - spik- och dyckertpistoler för infästning med tryckluft
Amiga - el och belysning
Genzo - värmevästar, värmehandskar och jaktprodukter
Bema - kätting och lyftprodukter
Bema Spännrem ZG-4E 25mm 2-pack
Finns i fler varianter
Bema Spännrem ZG-4E 25mm 2-pack

Från

29,00 kr

El & bygg

Spana in vår kategori inom el och bygg där vi samlat ett sortiment för proffs och hemmafxare, vilket passar när du jobbar med bygg och anläggning, eller när du renoverar hemma, bygger altan eller andra roliga ombyggnader. 

När det gäller att sätta fast, förankra eller sätta samman, har vi allt du behöver inom segmentet Infästning. Se vårt utbud av byggbeslag, bultar, muttrar, maskinspik och maskinskruvar. Varje liten detalj bidrar till att ditt projekt står stadigt.

För de tillfällen du behöver nå högre upp, har vi stegar & ställningar som ger dig den säkerhet och stabilitet du behöver. även om det är arbetsbockar, stegar eller väggstegar - kan du lita på att Duab stöttar dig i varje steg av ditt projekt.