Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba med oss?

Duab levererar maskiner, maskinverktyg, tillbehörsutrustning, reservdelar samt står till tjänst med teknisk rådgivning, montage, service mm och har gjort det sedan företaget startades 1990.

Företaget är etablerat i Mönsterås, där butik och lager finns. Du kan läsa mer om Mönsterås kommun och vilka möjligheter de erbjuder på www.monsteras.se.

Med jämna mellanrum behöver vi fler medarbetare. Under Lediga tjänster kan du se vilka rekryteringar som är aktuella just nu. 

2021-02- 26 Produktadministratör

I ditt dagliga arbete som produktadministratör kommer du främst att arbeta i Excel och i våra olika affärssystem främst med all typ av produkthantering som produktdata, prishantering och uppdateringar. Du har en förmåga att hålla ett högt tempo och att ha många bollar i luften. Det är viktigt att du har ett personligt driv, tar egna initiativ, är lösningsorienterad och älskar att bolla idéer med kollegor. I rollen ser vi att du även är noggrann och ansvarstagande.

Rollen innefattar även att arbeta som samordnare för vår marknadsavdelning där du kommer samarbeta, planera och koordinera vår marknadsföring samt planera event och aktiviteter kring marknad ihop med kollegor. Vi söker dig som är kreativ och trivs i en varierande och flexibel roll och vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete i ett växande e-handelsföretag. 

Uppgifter

 • Hantera produktdata.
 • Administrera priser.
 • Löpande kontakt med leverantörer.
 • Samordnare kring marknad.
 • Uppdatera information/publicera på hemsida och sociala medier.

Kvalifikationer

 • Mycket goda datorkunskaper.
 • Mycket goda kunskaper i Excel.
 • Mycket god vana att arbeta i olika affärssystem, PIM-system och erfarenhet av CMS samt andra webbaserade verktyg.
 • Grundläggande kunskaper i SEO och bildredigering.
 • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, muntligt och skriftligt.

Det är meriterande om du har

Utbildning eller erfarenhet av uppgifter relaterade till marknadsföring.

Tjänsten är placerad i Mönsterås.

Välkommen med din ansökan till kontakt@duab.se!

2021-03-01 Kundsupport / Kundtjänst

Vi söker nu en kollega till vår kundtjänst! Trivs du med en utåtriktad roll, varierande arbetsuppgifter och motiveras du av kundkontakt och att ansvara för att leverera lösningar? Vill du jobba i ett snabbt växande företag och vara en av våra viktigaste länkar i kontakten med våra kunder? Då är det kanske just dig vi söker!

Duab befinner sig i en spännande tillväxtfas och vi säljer produkter från marknadens starkaste varumärken tillsammans med våra egna varumärken. Vi ser det som en av de viktigaste delarna av verksamheten att kunna hålla en grym service för kunden både före, under och efter ett köp!

Vi strävar alltid efter att vara en aktör som kunden kan lita på och känna sig trygg med att kontakta, vare sig det gäller beställning, frågor och support, garantiärenden eller bara goda råd.

Övergripande beskrivning

I din roll kommer du hantera inkommande samtal och mail från kunder. Du svarar på produktfrågor och vägleder kunden till rätt lösning. Därtill arbetar du administrativt i ärendehanteringssystem med att logga ärenden, skapa arbetsorder och rapportering av avvikelser. Du ingår i ett team, där ni tillsammans säkerställer hög kvalitet i att ge god service och hantera ärenden.

Du har också en öppenhet för förändringar, där din anpassningsförmåga hjälper dig hantera förändringar under arbetsdagen. Du är också en person som trivs med att skapa och hålla din egen struktur, vilket du har god användning av i miljöer med varierad arbetsbelastning.

Kvalifikationer

 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • God datorvana
 • Serviceinriktad
 • Flexibel

Meriterande om du dessutom

 • Tidigare arbetat med kundservice
 • Är tekniskt och intresserad av Duabs sortiment
 • Är nyfiken och har lätt för att lära

Övrig information:

Placering: Mönsterås

Omfattning: 100%

Tillträde: Efter överenskommelse

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. 

Välkommen med din ansökan till kontakt@duab.se!

Kontakt

Alla ansökningar skickas till kontakt@duab.se

Även om du inte hittar något som passar dig, är du varmt välkommen med en intresseanmälan.