Hem / Skog- & trädgårdsmaskiner / Motorsågar & skärutrustning / Motorsågar / Stihl Motorsåg MS 201 C-M Proffspaket Light
Paket!
Stihl Sågkedjeolja SynthPlus, 1 l
Stihl Multifil 2 i 1, till 3/8'' P sågkedjor ø 4,0 mm
Stihl Motorsåg MS 201 C-M
Stihl Motorsåg MS 201 C-M Proffspaket Light
bc5e2528e8584dde91c48b6801933fd5.jpg
3928ca75014e46c0a92355009742b693.jpg
Stihl Sågkedjeolja SynthPlus, 1 l
Stihl Multifil 2 i 1, till 3/8'' P sågkedjor ø 4,0 mm
Stihl Motorsåg MS 201 C-M
Stihl Motorsåg MS 201 C-M Proffspaket Light
bc5e2528e8584dde91c48b6801933fd5.jpg
3928ca75014e46c0a92355009742b693.jpg
Stihl

Stihl Motorsåg MS 201 C-M Proffspaket Light

Produkter som ingår:

Stihl Sågkedjeolja SynthPlus, 1 l - 1 stStihl Multifil 2 i 1, till 3/8'' P sågkedjor ø 4,0 mm - 1 stStihl Motorsåg MS 201 C-M - 1 st

Stihl Motorsåg MS 201 C-M

Totalt: 7 795,00 kr
 • 14 dagars öppet köp
 • Personlig service
 • Snabba leveranser

Produktspecifikation:

Produktspecifikation:

 • Fildiameter
  4,0 mm
 • Garanti
  1 år

Produktspecifikation:

 • Drivkälla
  Bensin 2-takt
 • Cylindervolym
  35.2 cm³
 • Effekt
  1.8 kW
 • Inklusive skärutrustning
  Ja
 • Handtagsvärme
  Nej
 • Svärdsinfästning
  3005
 • Kedjedelning
  3/8'' P
 • Drivlänksbredd
  1,3 mm
 • Kortnummer
  PS
 • Fildiameter
  4,0 mm
 • Vikt utan skärutrustning
  4 kg
 • Justerbart oljeflöde
  Ja
 • Tändstift
  NGK CMR6H
 • Ljudnivå
  112 dB(A)
 • Ljudtrycksnivå
  99 dB(A)
 • Garanti
  2 år
 • Artikelnummer1000454166
 • Tillverkarnummer1000454166
 • VarumärkeStihl
 • KategoriMotorsågar

Produktbeskrivning

Ett perfekt startpaket från Stihl med en Stihl MS 201 Motorsåg som är ett mycket lätt och populärt proffssåg, en multifil som gör filarbetet enkelt samt en flaska sågkedjeolja.

Läs mer om vad som ingår i paketet nedan.

Innehåll

Stihl Sågkedjeolja SynthPlus, 1 l

Stihl Sågkedjeolja SynthPlus, 1 l - 1 st

Sågkedjeolja SynthPlus som ger ett utmärkt skydd mot slitage. En delsyntetisk högeffektiv sågkedjeolja som är tillverkad av högkvalitativa färskoljor (första raffinater). Oljan håller sin viskositet över längre perioder. 

Stihl Multifil 2 i 1, till 3/8'' P sågkedjor ø 4,0 mm

Stihl Multifil 2 i 1, till 3/8'' P sågkedjor ø 4,0 mm - 1 st

Aldrig förr har det varit så lätt att få sylvass skärpa på motorsågskedjan - Stihls multifil med inbyggd feltoleransutjämning, gör alla moment i ett! 


Allt i ett! 

Med Stihls praktiska multifil filas både skärtand och ryttare på samma gång vilket både underlättar filningen och sparar tid. 


Lätt att använda

Instansad märkning gör det tydligt hur filen ska läggas emot sågkedjan under filningen. Alla filarna är utbytbara och för att inte fila ryttarna vid varje filning kan endast flatfilen tas bort tillfälligt om så behövs. 


Passande sågkedjor

Denna multifilen passar Stihls sågkedjor med 3/8'' P delning. Den kan även fila vissa andra fabrikat av sågkedjor. Är du osäker om multifilen passar din kedja, kontakta oss!
Stihl MS 201 C-M Motorsåg

Stihl Motorsåg MS 201 C-M - 1 st

Den lättaste proffsmotorsågen från Stihl har nu blivit ännu bättre. Standardutrustad med M-Tronic 3.0, som alltid ger optimal motoreffekt, förbättrad varmstart, lägre bränsleförbrukning och lägre utsläpp samt ny modernare 2-MIX motor med ny cylinder och kolv. Enkel start med bara ett startläge. Ekonomisk 2-MIX motor och integrerad mutter i kopplingskåpan. Levereras med 3/8'' PS-kedja med mycket hög skäreffekt.

Liten och lätt

Den absolut lättaste motorsågen på marknaden i sin klass! En lätt proffsmodell med hög prestanda, passande för professionellt användande såsom kvistning, avverkning och gallring i yngre bestånd.  

 

Engreppsreglage

Alla viktiga funktioner så som kall- och varmstart, drift och stopp sköts enkelt och bekvämt med ett enda reglage. Arbetet blir enkelt och bekvämt samtidigt som det höjer säkerheten.

 

Integrerade låsmuttrar

När du byter skärutustning sitter låsmuttrarna alltid kvar, det är ingen risk att du tappar bort dem. Detta underlättar för dig som användare.

 

Justerbar oljepump

Gör det möjligt att finjustera oljetillförseln helt efter egna behov. På E-markeringen står motorsågen i ekonomiläge och oljeförbrukningen kan då reduceras upp till 50%. För mycket långa svärd eller mycket torrt virke kan oljemängden justeras upp manuellt.

 

Kedjespänning från sidan

På nästan alla STIHL motorsågar (MS 170 undantag) spänns kedjan på sidan av sågen på säkert avstånd från de vassa skärtänderna. Stäng av motorsågen och lossa på skruvarna på kedjedrevskåpan. Spänn kedjan med hjälp av en skruvmejsel på kedjesträckaren samtidigt som du försiktigt drar i kedjan med den andra handen. Enkelt och säkert.

 

Kombireglage

Eftersom M-Tronic systemet själv känner av om maskinen kall- eller varmstartas behövs bara ett startläge på kombireglaget. Exakt rätt bränslemängd pumpas automatiskt fram. Du behöver inte tänka på någonting vid start utan systemet sköter allt. Det är bara att starta, ge fullgas och köra. Otroligt enkelt, enkelt bekvämt och säkert.

 

Kompensator

STIHL kompensator, ett reglersystem i förgasaren, som ser till att bränsle- luftblandningen alltid är optimal i förhållande till hur nedsmutsat filtret är. Kompensatorn ger optimal effekt med låga utsläpp. Först när du får ett tydligt effektfall är det dags att rengöra filtret. Filterrengöringsintervallerna förlängs betydligt.

 

Stihl 2-MIX motor

STIHLs bränslesnåla 2-MIX motor med 1-i-4-kanalsteknologi är mycket effektstark och har en enorm dragkraft samtidigt som bränsleförbrukningen är upp till 20% lägre jämfört med likvärdiga STIHL 2-takts motorer utan 2-MIX teknologi. Dessutom minskas utsläppen med ända upp till 50%. Den uppfyller det europeiska avgasdirektivet EU II.

 

Stihl 4-kanals teknik

Bränsle-/luftblandningen förs via 4 separata spolkanaler in i förbräningskammaren. Förbränningen optimeras och motorns verkningsgrad höjs avsevärt. Resultat: lägre bränsleförbrukning, ökad effekt, lägre spolförsluster och lägre utstäpp av skadliga ämnen.

 

Stihl antivibrationssystem

En människa som utsätts vibrationer under en längre tid, från t. ex. ett motorredskap, kan få störningar i blodcirkulationen i händer och armar. STIHLs högeffektivt antivibrationssystem tar upp de farliga vibrationerna från motor och skärutrustning i exakt beräknade buffertzoner och maskinen blir bekäm och ergonomisk att arbeta med.

 

Stihl ElastoStart

På grund av kompressionstrycket bildas krafttoppar vid startögonblicket av en förbränningsmotor som belastar muskler och leder. STIHL ElastoStart, ett specialhandtag, tar med hjälp av ett fjädersystem upp och dämpar krafttopparna. Du får en jämn och bekväm start av maskinen.

 

Stihl Ematic kedjesmörjning

Stihls Ematic-System består av Ematic svärdet, Oilomatic sågkedjan och en manuellt eller automatiskt justerbar oljepump. Den speciella konstruktionen på svärdet och kedjan gör att kedjeoljan utan några förluster hamnar där den behövs som bäst. Oljeförbrukningen kan sänkas med ända upp till 50%.

 

Stihl M-Tronic (M)

Helelektronisk tändpunktsreglering och bränsledosering. Motorstyrningssystemet STIHL M-Tronic (M) ger i alla lägen optimal motoreffekt, konstant högstavarvtal och mycket bra acceleration. Dessutom har systemet en minnesfunktion, vilket ytterligare förbättrar köregenskaperna. Den manuella förgasarjusteringen är ett minne blott.

 

Tanklock med bajonettfattning

Patenterad specialförslutning av bensin- och oljetanken. Locket har en bajonettfattning som gör det otroligt enkelt och bekvämt att helt utan verktyg både öppna och stänga.