Inspiration

Balma Brio Mini

7-4-2021
Skriven av: Mathias Stockhaus
Balma-a-star-in-compressors1200x800

Fördelarna med Balma

Balma är en tillverkare av kolvkompressorer och skruvkompressorer. Sedan starten, 1950, har de erbjudit en mix av flexibilitet och erfarenhet inom tryckluft för både industri, hantverk och privatmarknad.

Möt din nya arbetskamrat!

Komfort och prestanda är viktigt. Därför har Balma skapat en liten, smidig skruvkompressor med extremt låg ljudnivå, jämförbar med ditt luftkonditioneringssystem! Mycket kompakt och enkel att installera och ger därmed fina besparingar på installation och rörledningskostnader, särskilt på den kompakta modellen med kyltork.

Användarvänlig till max!

Tack vare den enkla kontrollpanelen får du, på nolltid, tydlig översikt över alla viktiga parametrar. Du blir smidigt guidad till alla inställningar för enkelt drift och underhåll.

Balma-BrioArtikel

Originaldelar

Alla delar och komponenter har genomgått strikta tester och är utformade för att matcha kompressorn och är godkända för användning på angiven kompressor. Allt detta för att uppnå högsta skyddsnivå samt förlänga kompressorns livslängd och därmed hålla kostnaderna nere. Leta efter symbolen nedan för att vara säker på att det är en originaldel.

Balma-original-part1000px