Hem / Garage & verkstad / Fordon / Fordonsvård / Bilvax & lackskydd

Bilvax & lackskydd

Duab har ett stort sortiment av produkter inom bilvax och lackskydd från kända varumärken så som Autoglym, Rupes, Chemical guys och Labosmetica. Rengör ytan på djupet och få bästa resultat. Applicera lackskydd för att slippa onödiga märken och säkerhetsställ att inget onödigt fett och smuts fastnar på lacken.

Fordon
Lahega Wax Ceramicguard Wet Seal 0,5 liter
Lahega Wax Ceramicguard Wet Seal 0,5 liter
389,00 kr
I lager
Visar 48 av 110 Produkter
123Nästa

Bilvax & lackskydd

Vax

Att vaxa bilen är det mest traditionella sättet för att få skinande yta där smuts inte sätter sig fast. 

Vax består utav olja och fett, som vid applikation lägger sig på lacken som en tunn hinna. I vårt sortiment av vax hittar du syntetisk, carnuba och petroleumbaserade vaxer. 

Teflonlackskydd 

Lackskyddet som ger en extremt hal yta med ett hydrofobisk resultat som kan vara upp till ett helt år.  

Dessa vaxer går också bra att använda på fälg och skydd för dörringångar. Teflonet är lättarbetad och lämnar en vacker finish.

Hybridvax 

Det populäraste vaxet på marknaden just nu! Likt namnet består detta vax av två polymer (i02 som är keramiskt och carnuba) Den hala ytan utav Hybridvaxet kommer ifrån Si02 och polishen kommer ifrån carnubavaxet.

Keramiskt lackskydd 

Bland det vanligaste lackskyddet vi har i vårt sortiment som också är det mest hållbara och durabla under en längre tid. Ska du ha ett skyddande medel mot lacken är detta ett självklart val, smuts lossnar mycket enklare och gör att bilen blir mer lättvättad, hinnan lägger sig på lacken och skyddar mot insekter, fågelspill och skadliga uv-strålar som gör att lacken kan blekna.