Hem / Hem & fritid / Jakt / Jakthörselskydd

Hörselskydd jakt

Välkommen till vårt utvalda sortiment av jakthörselskydd. Som jägare vet du vikten av att skydda din hörsel utan att kompromissa med förmågan att höra omgivningen. Våra hörselskydd är noggrant utvalda för att ge dig bästa möjliga skydd och komfort under jakten.

Jakt
Peltor WS Alert XPI Hörselskydd med hjässbygel, blå, App, Bluetooth, MRX21A3WS6
Fri frakt
Peltor WS Alert XPI Hörselskydd med hjässbygel, blå, App, Bluetooth, MRX21A3WS6

Headset med anslutning till två stycken Bluetooth-enheter!

5 270,00 kr
I lager
Visar 48 av 92 Produkter
12Nästa

Jakthörselskydd

Investera i nya hörselskydd för jakten idag för att försäkra dig om en säker och njutbar jaktsäsong. Bläddra i vårt sortiment av jakthörselskydd och upptäck varför jägare över hela Sverige litar på våra produkter för deras jaktäventyr.

Hos Duab hittar du flera de allra främsta och kändaste varumärken när det kommer till att skydda din hörsel vid skjutning, här hittar du bla Peltor sportac som är överlägsna när det kommer till komfort och formning runt örat, med avancerad teknik reducerar de höga ljudnivåerna effektivt samtidigt som de låter dig kommunicera och höra omgivningen klart och tydligt.

Vi har även Sordin-hörselskydden erbjuder också toppklassigt skydd med sin avancerade ljudreduceringsteknik. Deras lurar hjälper dig under de allra tuffaste jaktförhållandena.