Guider

Rätt handske för jobbet!

6-4-2021
Skriven av: Mathias Stockhaus
Tegera Infinity - En bekväm och smidig doppad skyddshandske! Det finns en modell för varje arbetssituation.

Infinity

Tegera Infinity är en skyddshandske som är så bekväm och smidig att det knappt känns att du har handskar på dig. Att skapa den känslan har varit målet med Ejendals kollektion Tegera Infinity!

Detta är mer än bara ytterligare en kollektion doppade skyddshandskar. Tegera Infinity är handsken som är både mjuk och smidig med en otrolig fingertoppskänsla. Den nya, unika tillverkningsprocessen  har utnyttjats till fullo för att ta fram en handske som klarar vilken arbetssituation som helst!

tegera4

tegera-färgkod

Färgkodat för ett enkelt val!

Det är enklare än någonsin att matcha skyddshandskarna efter dina specifika behov. Ta en titt på den färgkodade etiketten så vet du direkt!

DET ÄR DOPPET SOM ÄR TRICKET

I vår unika tillverkningsprocess kombineras ett toppmodernt beläggningsmaterial med extra mjuka och skyddande fibrer. Den möjliggör att stickning, doppning och garn tillsammans skapar en otroligt smidig fingertoppskänsla. Själva doppningsmaterialet består av en blandning av nitril och vattenbaserad polyuretan (PU) som ger utmärkt flexibilitet, kompromisslöst skydd och superb passform. Nitril är ett syntetiskt och latexfritt gummi med hög känslighet.

PRECISIONSARBETE HAR ALDRIG VARIT SÅ HÄR BEKVÄMT

Enkeldoppade TEGERA Infinity™ är perfekt för torra till halvtorra arbetsmiljöer där det krävs hög fingertoppskänsla, känslighet och kontroll.

TUNN OCH SKYDDANDE ARBETSHANDSKE FÖR VINTERN

En ny, fodrad handske för vintersäsongen. TEGERA Infinity™ 8810 är utformad för allround-arbete i kalla och torra till halvtorra miljöer. Handsken är varm och bekväm men fortfarande mjuk och smidig och har Infinity-handskens typiska flexibilitet och fingertoppskänslighet.

SKYDD MOT OLJA, VATTEN OCH LÅG PRODUKTIVITET

Tre dubbeldoppade Infinity™-modeller. Olja, fett och vatten kan medföra risker på jobbet. Med Ejendals unika dubbeldoppningsteknik har de tagit fram tre ultratunna, bekväma skyddshandskar med en pålitlig vätskebarriär och fullgod fingertoppskänsla.

GOD FINGERTOPPSKÄNSLA MEN OCKSÅ MOTSTÅNDKRAFTIG MOT SKÄRSKADOR

Vem säger att en skyddshandske inte kan kombinera komfort med en hög skärskyddsnivå? Genom att kombinera den unika Infinity-doppningstekniken med TEGERA CRF-fibrer har Ejendals skapat handskar som är otroligt bekväma och smidiga, med en helt kompromisslös säkerhetsnivå.

ÖVERLÄGSEN MJUKHET OCH HÖGSTA SKÄRSKYDDSNIVÅ

TEGERA Infinity™ 8814 Cut F är en unik handske med flexibelt grepp, förböjda fingrar och CRF-foder. Den kombinerar komfort med högsta skärskyddsnivå. Doppningstekniken gör handsken mjuk och smidig, medan de skärbeständiga fibrerna ger extra skydd och slitstyrka – perfekt för krävande miljöer med hantering av tunga och vassa föremål.

tegera2