Hem / Arbetskläder & skydd / Arbetshandskar & skyddshandskar / Arbetshandskar / Tegera Kemikalieskyddshandske 7363
Tegera Kemikalieskyddshandske 7363

Tegera Kemikalieskyddshandske 7363

Från 155,00 kr

Denna produkt går endast att köpa i steg om 1 st

  • 14 dagars öppet köp
  • 4,5 av 5 i kundomdömen
  • Snabba leveranser
  • Professionell support

Produktspecifikation:

  • Duab Kategorifilter - Handskar
    Kemskyddshandske
  • Fodrad
    Ja
  • Riskkategori
    Kategori 3 - Hög risk
  • Skärbeständighet
    C
  • Slagskydd
    Nej
  • Sågskydd
    Nej
  • ESD-skydd
    Nej
  • Doppad
    Ja
  • Livsmedelshantering
    Ja, med undantag för feta livsmedel
  • Smidighet
    5
  • Material
    CRF® Technology, Glasfibertråd, Nylon, 18 gg, Polyester, Spandex; Doppning. Heldoppad Nitril
  • Greppmönster
    Sandad greppyta
  • Kragmodell
    Förlängd säkerhetskrage
  • Längder
    340 mm
  • Färger
    Grön
  • Färgton
    Grön
  • VarumärkeTegera
  • KategoriArbetshandskar

Produktbeskrivning

Kemikalieskyddshandske, helfodrad, 0,3* mm (*chem-layer) nitril, heldoppad, sandad greppyta, 18 gg, CRF® Technology, glasfibertråd, nylon, polyester, spandex, Cat. III, olje- och fettresistent, för allroundarbeten.

Egenskaper

  • Extremt bra fingertoppskänsla
  • Smidig
  • Slitstark
  • Extremt bra grepp
  • Extremt bra grepp i oljiga miljöer

Funktioner

  • Tål kontaktvärme upp till 100°C
  • Ftalatfri
  • Latexfri
  • Olje- och fettresistent
  • Vattentät

Motverkar risk för:
Smitta, Frätskador, Skärskador, Kontakt med kemikalier, Kontakt med väta, Kontakt med fukt, Kontakt med olja, Kontakt med olja och fett

Huvudsakliga användarbranscher:
Mining, Pulp and paper, Chemical, Metal fabrication, Automotive, Service

Typ av arbete:
Medeltungt arbete

Beskrivning av kravuppfyllnad:
EN 420:2003 + A1:2009 Skyddshandskar - allmänna krav och provningsmetoder, EU 2016/425, EN 388:2016 Skyddshandskar mot mekaniska risker, EN 407:2004 Skyddshandskar mot termiska risker (hetta och/eller brand), Lämplig för livsmedelshantering med undantag för feta livsmedel, EN ISO 374-5:2016 Skyddshandskar mot farliga kemikalier och mikroorganismer – Del 5 Terminologi och fordringar vid risker för mikroorganismer., EN ISO 374-1:2016/Type A Skyddshandskar mot kemikalier och mikroorganismer – Del 1: Terminologi och fordringar på prestanda.