Tegera Kemikalieskyddshandske 8162
Denna produkt går endast att köpa i steg om 1 st
Produktspecifikation:
- Typ av skydd:Kemikalieskydd
- Livsmedelshantering:Ja
- Färgton:Blå
- Varumärke: Tegera
- Kategori: Arbetshandskar
Produktbeskrivning
Denna mycket slitstarka handske i naturlatex har en hög skyddsnivå och ger bra rörlighet. Bomullsfodret ger komfort och mönstret på utsidan ger ett särskilt bra grepp. Handskarna är extra långa och finns i två färger, blå och orange. För orange välj 8163.
Egenskaper
- Hög kvalitetsnivå på skydd
- Smidig
- Slitstark
- Bra grepp
- Bekväm
Funktioner
- Skydd mot stänk av kemikalier
- Tål kontaktvärme upp till 250°C
- Godkänd för mathantering
- Förböjda fingrar
- Olje- och fettresistent
- Vatten- och oljeavvisande
- Extra tät mot smuts och partiklar
- Vattentät
- Fukttålig
Motverkar risk för:
Nötningsskador, Kontakt med smuts, Kontakt med kemikalier, Kontakt med väta, Kontakt med fukt, Kontakt med olja, Kontakt med olja och fett, Halkning
Huvudsakliga användningsmiljöer:
Mikrobiologiska riskmiljöer, Hälsofarliga miljöer, Frätande miljöer, Hala miljöer, Utomhus, Torra miljöer, Våta miljöer, Fuktiga miljöer, Oljiga miljöer, Smutsiga miljöer, Krävande miljöer
Huvudsakliga användningsområden:
Jordbruksarbeten, Monteringsarbeten, Byggarbeten, Kemtekniska arbeten, Kemiska arbeten, Lokalvård, Anläggningsarbeten, Saneringsarbeten, Fiske, Fiskeindustriarbeten, Mathantering, Livsmedelshantering, Marina arbeten, Petrokemiska arbeten, Underhållsarbeten, Renhållningsarbeten
Huvudsakliga användarbranscher:
Agriculture, Oil, gas, petrochemical, Food processing, Chemical, Building and construction
Typ av arbete:
Medeltungt arbete
Beskrivning av kravuppfyllnad:
EN 388:2016+A1:2018 Skyddshandskar mot mekaniska risker, EN 407:2020 Skyddshandskar och annan handskyddsutrustning mot termiska risker, EN ISO 21420:2020 Skyddshandskar - allmänna krav och provningsmetoder, EN ISO 374-1:2016/Type B Skyddshandskar mot kemikalier och mikroorganismer – Del 1: Terminologi och fordringar på prestanda., EN ISO 374-5:2016 Skyddshandskar mot farliga kemikalier och mikroorganismer – Del 5 Terminologi och fordringar vid risker för mikroorganismer., EU 2016/425, Lämplig för livsmedelshantering