Hem / Aspen

Aspen

Aspen - bensin, diesel och tillbehör

Aspen bensin finns i två bensinvarianter; 2 takt och 4-takt, för att möta behövligheten hos olika typer av motorer. Aspen 2-takt bensin är speciellt framtagen för motorer med 2-taktscykel som kräver en blandning av olja och bensin, medan Aspen 4 takt bensin är idealisk för motorer med fyrtaktscykel som har separata system för bränsle och smörjolja.

Bränsle, olja & smörjmedel
Skogsutrustning
Aspen
Aspen Alkylatbensin 2-takt, 25 l
Aspen Alkylatbensin 2-takt, 25 l
1 122,50 kr
I lager
Visar 33 av 33 Produkter
1

Aspen

Alkylatbensin är en speciell typ av bensin där de skadliga och olämpliga ämnena har tagits bort genom en avancerad raffineringsprocess. Detta resulterar i ett bränsle som innehåller nästan inga skadliga aromatiska kolväten, vilket gör det till ett hälsosammare och miljövänligare alternativ. Aspen alkylatbensin ger även en renare förbränning, därför är det en stor skillnad på bränslet du tankar via pumpen och aspen bensin.  Bränslet minimerar beläggningar och avlagringar i motorn, vilket i sin tu leder till att man förlänger motorns livslängd och hjälper till att bibehålla en hög prestandan över tid en längre tid.

h5]
  • 10 % förnybart innehåll på Aspen bensin
  • Upp till 8 % reducerade koldioxidutsläpp

[/h5]

[h6]De komponenter som tidigare varit av fossil natur, kommer nu från förnybara källor och presterar lika effektivt som traditionell bensin. Dessa komponenter kommer bland annat från restprodukter från skogsbruket och livsmedelsindustrin. Med hjälp av innovativ teknologi bidrar de till en minskning av klimatavtrycket utan att kompromissa med bränslekvaliteten.[/h6]

Läs mer om aspen 10% renewable hos Aspen