Hem / Champion Generators

Champion Generators

På Duab erbjuder vi ett omfattande sortiment av elverk från det välrenommerade märket Champion, kända för sin pålitlighet och innovation. Champion har över två decenniers erfarenhet inom elverksbranschen, vilket speglas i deras högkvalitativa produkter. Vårt utbud inkluderar fyra distinkta serier av elverk för att möta en mängd olika behov och tillämpningar

Garage & verkstad
Champion Generators
6%
Champion Inverterelverk The Mighty Atom 2,2kW
Fri frakt
Champion Inverterelverk The Mighty Atom 2,2kW

Världens lättaste 2200 W inverterelverk

7 495,00 kr7 995,00 kr
I lager
Visar 48 av 111 Produkter
123Nästa

Champion Generators

Bensinelverk: Dessa elverk är idealiska för de som söker en kraftfull och pålitlig energikälla. Perfekt för användning i verkstäder, vid renoveringsprojekt eller för fritidsaktiviteter där tillgång till el är begränsad.

Dieselelverk: Med sin robusta & stadiga konstruktion med långvariga prestanda är dessa elverk utmärkta för mer krävande uppgifter. De är särskilt lämpliga för användning i tuffa arbetsmiljöer eller där det krävs kontinuerlig drift.

Inverterelverk: Dessa är designade för att ge en mer stabil och ren strömförsörjning, vilket gör dem idealiska för känslig elektronisk utrustning. De är perfekta för användning i hemmet eller för fritidsaktiviteter som camping.

Duel Fuel-elverk: Dessa innovativa elverk kan drivas med både gasol och bensin, vilket ger en flexibel och kostnadseffektiv lösning. De är perfekta för användare som önskar mångsidighet och tillförlitlighet i olika situationer