Slangar & slangvindor

Här hittar du slang och slangvinda till högtryckstvätt. Bl.a. högtrycksslang, rörrensslang, rörrengöringsset från Lavor, Stihl och Husqvarna.

Högtryckstvättar
Mavel Slangvinda högtryckstvätt Roll Profi 3/8" 15m
Fri frakt
Mavel Slangvinda högtryckstvätt Roll Profi 3/8" 15m
5 995,00 kr
I lager
Visar 48 av 81 Produkter
12Nästa

Vanliga frågor

Hur lång slang till högtryckstvätt?

Allt är helt beroende på vilken typ av tvättjobb du ska utföra, ska du spola av ett fordon t, ex bil passar det bäst med originalslangen som medföljer din högtryckstvätt, vilket oftast är 5-8 meter. Ska du tvätta av plattor eller större fordon som t, ex båt bör du överväga att invenstera i en 10-20m slang.

Kan man laga slang till högtryckstvätt?

Vi rekommenderar att man inte försöker ge sig på att laga eventuella hål i slangar till din högtryckstvätt då det är svåra att få riktigt täta och det är risk att du förlorar effekt i din högtryckstvätt, samma gäller övriga kopplingar och adapters.

Hur grov slang till högtryckstvätt?

Vilket typ av rengöringsuppgift du ska utföra är avgörande för hur grov din slang bör vara, ska du rensa rör, avlopp t ex hängrännor är det bättre med en tunnare slang, dels för effekt och för att det är lättare att komma åt och inte fastna. Ska du vattna i trädgården passar det bra med en textilslang eller en vanlig vattenslang.

De vanligaste storlekarna på en högtrycksslang är 5/16 (ca 7,9 mm) och passar tvättar med lägre tryck. På det lite större modellerna är slangdiametern 3/8 tum (ca 9,5mm) och på de större professionella tvättarna är grovleken 1/2 tum (ca 127,7mm) eller större.