Domkrafter

I vårt sortiment med domkrafter har vi en mängd olika modeller samt olika varumärken. Vi har domkraft och garagedomkraft från vårt egna märke Hawk samt från Bahco m.fl. Domkrafter finns i olika utförande som kraftiga pelardomkrafter och hydrauliska domkrafter.

Lyftar, bockar & tillbehör
Bahco Domkraft extra låg BH13000 3 ton
Kampanj
Bahco Domkraft extra låg BH13000 3 ton
4 580,00 kr
I lager
Visar 34 av 34 Produkter
1

Domkrafter

Domkraften är oumbärliga verktyg för alla som arbetar med fordon och garage. De ger en säker och effektiv metod för att lyfta fordon för underhåll, reparationer eller däckbyten. Vi på Duab erbjuder ett varierat sortiment av domkrafter, allt från mekaniska, hydrauliska och låglyftande domkrafter - ifrån märken som Hawk, Bahco och ProBuilder, med modeller som passar olika behov.

För lättare fordon, som personbilar under 2 ton, är Hawk Domkraft VD 2 ett utmärkt billigare alternativ. Denna modell har en kapacitet på 2000 kg och är utrustad med två kullagrade, svängbara hjul samt en vridbar lyftsadel för enkel manövrering. 

Bahco Domkraft BH1M1000 är en annan mångsidig modell, särskilt lämplig för professionella garage. Det är en 1-ton garagedomkraft med dubbel funktion som kan användas både som en vanlig domkraft och som en pallbock.

För tyngre fordon är Bahco Domkraft BH1EU3000 ett idealiskt alternativ. Denna kraftfulla domkraft har en lyftkapacitet på 3000 kg och en maximal lyfthöjd på 462 mm, vilket gör den lämplig för att hantera större fordon som skåpbilar och lätta lastbilar.

Att välja rätt domkraft kan avsevärt öka effektiviteten och säkerheten vid arbete med fordon, vilket gör det till en viktig investering för alla med intresse för bilvård och fordonsteknik.