Hem / Garage & verkstad / Lyftar, bockar & tillbehör / Billyftar (Fordonslyftar)

Billyftar (Fordonslyftar)

Välkommen till vår kategori av billyftar! Här har vi samlat ett brett sortiment av billyftar som är perfekta för både professionella verkstäder och hobbymekaniker. Vi erbjuder olika typer och modeller såsom tvåpelarlyftar, fyrapelarlyftar och saxlyftar, de är speciellt utformade för att göra ditt arbete med ditt fordon både enklare och säkrare.

Lyftar, bockar & tillbehör
Hawk Billyft 3000 kg, saxlyft - servicemodell
Populär
Hawk Billyft 3000 kg, saxlyft - servicemodell

Kraftfull och pålitlig billyft för din verkstad eller garage. Saxlyft som klarar 3000 kg - Lyfter upp bilen till maximal höjd på ca 30 sekunder!

24 750,00 kr
Slut i lager
Visar 9 av 9 Produkter
1

Billyftar (Fordonslyftar)

Spana in vårt stora utbud av billyftar anpassade för olika garage och utrymmen. Vi erbjuder saxlyftar, en-/tvåpelarlyftar och fyrapelarlyft - i hög kvalitet och till rätt priser.

Saxlyftar:

Välj mellan två olika modeller av saxlyftar: en liten flyttbar lyft som kan lyfta upp till 2.700 kg och en större fastmonterad saxlyft som klarar upp till 3.200 kg. Vi har även saxlyft med nedsänkt läge vilket gör att lyften inte tar någon extra plats, och blir helt plana med golvet. Den lilla modellen har hjul för enkel förflyttning, vilket gör den till det optimala valet för verkstäder eller garage med begränsat utrymme.

Tvåpelarlyftar:

Vi har fokuserat på att erbjuda högkvalitativa tvåpelarlyftar i vårt sortiment, vilket minskar lagerkostnader och tillåter oss att erbjuda dessa lyftar till förmånliga priser. Våra tvåpelarlyftar  kommer med elektroniska spärrar och en lyftkapacitet upp till 4 ton. 

Fyrapelarlyftar:

Våran fyrapelarlyftar (parkeringslyft) är en stor lyft med en lyfthöjd på hela 1920mm vilket gör att den är perfekta lyften till förvaring om man behöver få in mer bilar i garaget! 

Hos oss hittar du rätt billyft för dina behov, oavsett om du är en hobbymekaniker eller en professionell verkstad. Tveka inte att kontakta oss för personlig rådgivning och hjälp att välja den bästa lösningen för ditt garage.

Vanliga frågor

Vilken typ av billyftar passar bäst i mitt garage?

Att välja rätt billyft kan vara svårt, men det viktigaste att ta hänsyn till är efter dina specifika behov, garagets storlek och din budget. Våra populäraste alternativt för de mindre ytorna är saxlyftar och tvåpelarlyftar, medan fyrapelarlyftar lämpar sig bäst för större verkstadslokaler. Se vårt utbud för att hitta den perfekta billyften för ditt garage och dina krav.

Behöver du råd och tips? Kontakta oss på:
Telefon: 020 12 48 69
Eller kontakta oss på mail

Är det svårt att installera en billyft?

Det kan vara svårt att installera en billyft helt själv och installationen av varierar beroende på modell och storlek. Här listar vi det
viktigaste att tänka på innan köp av en billyft:

  • Vad för typ av jobb kommer utföras på billyften & vilken lyfthöjd behöver jag tänka på?
  • Behöver jag en flyttbar eller fast billyft?
  • Saxlyft, en-/tvåpelarlyft eller fyrpelarlyft?
  • Elhydraulisk eller lufttrycksstyrd?

När du funderat ut ovan kan du enkelt gå igenom vår produktspecifikation för att enkelt hitta billyften du behöver till din verkstad eller garage. Skulle du behöva professionell hjälp? Hör av dig här!