Hem / Garage & verkstad / Rengöringsmaskiner / Ångtvättar

Ång­tvätt

Oavsett om du vill använda ångtvätt för din matta, fräscha upp dina textilier eller ge din bil en djuprengöring, är en ångtvätt det perfekta valet för ett rent och hygieniskt resultat. En av de stora fördelarna med att använda en ångtvätt är dess mångsidighet. 

Rengöringsmaskiner
LavorPro Ångtvätt GV Etna 4000
Fri frakt
LavorPro Ångtvätt GV Etna 4000
24 995,00 kr
I lager
Visar 7 av 7 Produkter
1

Ångtvättar

Är du ute efter att ångtvätta din bil, fräscha upp dina mattor eller andra textilier, alternativt helt enkelt vill du ha ett rent och hygieniskt hem, är en  ångtvätt det perfekta valet. Hos oss kan du hitta flera olika storlekar och alternativ, allt från mindre kompakta ångtvättar som passar ypperligt när du behöver komma åt och ångtvätta inne i bilen till våra större högpresterande dieseldrivna ångtvättar i 3-fas som lämpar sig för livsmedelsindustri, slakteri, gårdar, bryggeri och från hotell till sjukvård. 

  • Skyvap Max är den lite mindre men perfekta ångtvätten för dig som vill ha en djupgående tvättning i ditt hem. Den löser lätt upp smuts och dödar bakterier, allt utan behov av rengöringsmedel. Med de medföljande munstyckena kan du rengöra allt från golv och mattor till badrum och bilklädsel.
  • Kärcher's ångtvätt SG 4/4 är också en kompakt men kraftfull ångtvätt utrustad med VapoHydro-funktion för ett perfekt rengöringsresultat. Den är extremt mångsidig och kan anpassas perfekt till alla typer av rengöring, allt utan användning av kemikalier.
  • LavorPro GV Vesuvio 30 -  Om du som nämnt tidigare arbetar i livsmedelsindustrin, lantbruk eller hälso- och sjukvård, är LavorPro GV Vesuvio 30 ångtvätten du behöver. Denna starka maskin är tillverkad i rostfritt stål och har vridbara hjul med bromsar, vilket gör den superb för användning i tuffa omgivningar. Den intuitiva kontrollpanelen gör det enkelt att hantera maskinens olika funktioner, och pannan kan återfyllas under drift för oavbruten användning.