Hem / Garage & verkstad / Verkstadstvättar

Verkstads­tvättar

Här hittar du verkstadstvättar är speciellt utformade för att effektivt rengöra smuts, olja och andra föroreningar från olika typer av verktyg, maskiner och bildelar. Med ett starkt vattentryck och rengöringsmedel kan du enkelt få bort även de mest envisa sotet. Spana in i vårt sortiment av verkstadstvätt, smådelstvätt och ultraljudstvätt för att hitta den storlek och modell som passar dig. 

Verkstadstvättar
20%
Hawk Smådelstvätt bänkmodell XH-EPW160
Fri frakt
Hawk Smådelstvätt bänkmodell XH-EPW160
3 196,00 kr3 995,00 kr
I lager
Visar 17 av 17 Produkter
1

Verkstadstvättar

  • Verkstadstvättar: När du behöver avlägsna smuts, olja och sotpartiklar är verkstadstvättar väldigt effektiva på att rengöra och avlägsna alla typer. Perfekt för dig som behöver fräscha till verktygen, motordelar, fälgar och maskiner. 
  • Smådelstvättar: Dessa tvättar är perfekta till att rengöra mindre objekt och delar. Smådelstvättar är idealiska för hemmafixaren och kan användas för att rengöra motordelar och andra mekaniska delar
  • Ultraljudstvättar: Tvättarna använder ultraljud för att skapa mikroskopiska bubblor i en vätska (t.ex. vatten). När dessa bubblor imploderar löser de upp och avlägsnar smuts från objekt som befinner sig i vätskan. Ultraljudstvättar är användbara för att rengöra förgasare, spridare, ventiler, motordelar och andra smådelar.