Hem / Genzo

Genzo

Genzo - värmevästar, värmehandskar och jaktprodukter

Oavsett vad du är ute efter i dina friluftsupplevelser eller i din jaktkolletion täcker Genzo det mesta, här har vi den allt från klassiska genzo köttbandsågen, till digital hängvågvärmehandskar & värmevästar, kängor och olika sorters lampor. Ta del av vårt utbud utav Genzo här nedan!

Arbetskläder & skydd
El & bygg
Garage & verkstad
Jakt
Skog & trädgård
Genzo
Genzo Köttbandsåg RDQ 250 med köttkvarn
Fri frakt
Genzo Köttbandsåg RDQ 250 med köttkvarn

Köttbandsåg idealisk för jägare och köttproducenter som med lätthet skär genom antingen fryst eller färskt kött, fisk och ben.

3 995,00 kr
I lager
Visar 48 av 92 Produkter
12Nästa

Genzo

Genzo är ett varumärke som erbjuder en imponerande bredd av produkter för den moderna jägaren och friluftaren. I deras sortiment finner man allt från praktiska jaktprylar till innovativa klädlösningar, vilket gör dem till ett självklart val för den som jagar efter en god kvalitet och funktionalitet.

Ett av Genzos stjärnprodukter är deras värmevästar, tillgängliga för både damer och herrar. Dessa västar kombinerar stil med praktisk användbarhet, perfekta för kalla dagar i skogen eller under fiskeutflykter. Med inbyggda värmeelement håller de dig varm och bekväm, samtidigt som de är lätta och inte begränsar rörligheten

För jägaren erbjuder Genzo en rad tillbehör som underlättar jakten ute i skogen. Deras hängvågar, tillgängliga i modeller som klarar upp till 1000 kg, är idealiska för att väga stora byten. Hundpejlar säkerställer att du alltid har koll på din fyrbenta vänner, medan deras köttbandsåg RDQ 250 med inbyggd köttkvarn är ett måste för den som vill bearbeta sitt byte på ett effektivt sätt.

Genom att kombinera funktionalitet, kvalitet och innovation, har Genzo blivit ett betrodd namn för alla som värdesätter utrustning som står emot elementen och förbättrar upplevelsen i naturen.