Hem / Hem & fritid / Friluftsliv / Stormkök

Stormkök

Stormkök har blivit en oumbärlig del av utrustningen för dom som gillar friluft och de som vill vara förberedda för krissituationer. Vårt sortiment inkluderar klassiska toppmärken som Trangia och Primus, som båda är kända för sin pålitlighet och kvalitet. Med dessa stormkök kan du enkelt laga mat oavsett var du befinner dig - i skogen, på vandring eller till och med under oväntade strömavbrott hemma.

Friluftsliv
25%
Primus PowerGas 230g L2
Primus PowerGas 230g L2
52,00 kr69,00 kr
I lager
Visar 41 av 41 Produkter
1

Stormkök

Att använda ett stormkök är enkelt, oavsett vilken typ av bränsle du väljer. För gas- och gasoldrivna stormkök, koppla bara ihop bränslebehållaren med köket och tänd med en match eller tändare. För kök som drivs av sprit, häll bara bränslet i brännaren och tänd försiktigt. Det är viktigt att alltid använda stormköket utomhus eller i välventilerade utrymmen för att undvika faror med kolmonoxid.

  • Kom ihåg, i en krissituation är tillgång till mat avgörande. 
  • Ett stormkök säkerställer att du kan tillaga måltider och behålla din energinivå, även när andra matlagningsalternativ inte är tillgängliga. 
  • Dess lätta och kompakta design gör det till en utmärkt del av din nödutrustning, redo att användas närhelst det behövs.