Hem / Koch Chemie

Koch Chemie

KochChemie - bilvårdsprodukter

Koch-Chemie är Duab's proffsigaste bilvårdsprodukter! Koch chemie erbjuder olika sorters bilrengöring för entusiaster i hela världen. Bilschampon, hjultvätt, avfettning och en massa annat.

Garage & verkstad
Maskintillbehör & förbrukning
Koch-Chemie Protector Wax, bilvax
Finns i fler varianter
Koch-Chemie Protector Wax, bilvax

Från

319,00 kr
Koch-Chemie Fresh Up 1l, luftfräschare
Koch-Chemie Fresh Up 1l, luftfräschare
189,00 kr
I lager
Visar 48 av 82 Produkter
12Nästa

Koch Chemie

Koch Chemie, med sina rötter i Tyskland, är nu äntligen tillgängligt i Sverige, och erbjuder professionella bilvårdsprodukter som uppfyller de strängaste kvalitets- och miljöstandarderna. Deras rykte för excellens har lett till att de levererar produkter till framstående biltillverkare som Mercedes-Benz, BMW, VW och Audi. Från effektiva kallavfettningar som deras populära Green Star till avancerade polermedel och lackskyddsprodukter, står Koch Chemie för en kombination av teknologisk innovation och miljöansvar.

Koch Chemie är engagerade i att bidra till en mer hållbar framtid, vilket demonstreras genom deras samarbete med återvinningsappen Bower som startade i november 2022. Detta partnerskap uppmuntrar till ökad återvinning av Koch Chemies förpackningar, där användare kan samla poäng genom att återvinna plast-, papper- och metallförpackningar via appen. Denna åtgärd är ett led i Koch Chemies strävan efter att erbjuda helt återvinningsbara förpackningar, och är ett viktigt steg mot att säkerställa att förpackningarna sorteras rätt och inte hamnar i naturen eller förbränns onödigt. Genom att ladda ner Bowerappen och skanna EAN-koden på förpackningarna vid återvinning, kan användare inte bara bidra till miljön, utan också tjäna poäng och pengar, vilket gör återvinning både givande och enkelt