Hem / Maskintillbehör & förbrukning / Bränsle, olja & smörjmedel

Bränsle, olja & smörjmedel

Här hittar du vårt sortiment av olja - Kedleolja, motorolja, kompressorolja, och andra specialoljor du kan tänkas behöva för påfyllning och service. Ta vara på dina maskiner med rätt olja, våra oljor har god vidhäftningsförmåga och lämpar sig bäst för cirkulation- och maskinsmörjning men även kedjesmörjning. I denna kategori hittar du även smörjfetter!

Bränsle, olja & smörjmedel
Airrex
19%
Airrex Batteripump
Airrex Batteripump
399,00 kr490,00 kr
I lager
Visar 48 av 216 Produkter
12345Nästa

Bränsle, olja & smörjmedel

Byta olja

Att byta olja är väldigt viktigt för att din motor och maskin ska må så bra som möjligt då motoroljan har rengöringsfunktioner. Om du inte byter olja riskerar du att motorn havererar då oljan lagrar sotpartiklar och avfallsämnen som är skadliga för motorns kondition, desto längre du väntar ju sämre kyl, flyt och smörjkapacitet får du. I denna kategori finner du olja & smörjmedel till:

Smörjfett

För att säkerställa optimal drift och funktion i dina maskiner som kräver smörjfett är det viktigt att du väljer rätt och bra smörjmedel. 

Smörjfett består av en olja som blandats med förtjockningsmedel så att dess huvudfunktion bidrar till att fettet stannar kvar på ytan det appliceras, dessutom tillsätts olika typer av tillsatsämnen för att förbättra funktioner som tryck, skavning, slitage samt korrosionsskydd.

Hos oss hittar du högkvalitativt fett för smörning inom industri, fordon, jordbruk och maskiner.