Kapskivor

Våra kapskivor är tillverkade av högkvalitativt material och är konstruerade för att ge eden bästa prestanda under lång tid. De är speciellt utformade för att minimera värmeutveckling och förhindra deformation av materialet som ska kapas, vilket resulterar i ettt ren och exakt kap. Våra kapskivor är kompatibla med en rad olika kapmaskiner och vinkelslipar, så att du enkelt kan använda dem med din befintliga utrustning.

Kap, slip & borst
Norton Kapskiva för metall Clipper 125x1,0x22,23mm A60S Typ 41 10-pack
Populär
Norton Kapskiva för metall Clipper 125x1,0x22,23mm A60S Typ 41 10-pack

Storsäljare för alla material!

149,00 kr
I lager
7%
Bosch Kapskiva Standard for Inox X-Lock WA60T Typ 41
Finns i fler varianter
Bosch Kapskiva Standard for Inox X-Lock WA60T Typ 41

Från

13,00 kr14,00 kr
Visar 37 av 37 Produkter
1

Kapskivor

Så hittar du den perfekta kapskivan för dina behov:

Att välja en kapskiva för ditt projekt/arbete innebär att beakta flera faktorer, bland annat skivans tjocklek.

Vad ska jag då tänka på innan köp?

  • Generellt gäller det att tunnare kapskivor ger snabbare och mer exakt kapning. Dessutom används mindre material under kapningsprocessen, vilket resulterar i lägre temperatur och färre gnistor vid användning.
  • Förut ansågs 3 mm vara en vanlig tjocklek för kapskivor - men med framsteg inom teknik och material finns nu ännu tunnare och högpresterande kapskivor på marknaden, och självklart har vi dom! Det breda utbudet av tjocklekar gör det lättare att uppnå den önskade ytan och finishen på ditt arbete.

Det är också viktigt att välja en kapskiva med rätt diameter för din vinkelslip. Du kan hitta kapskivor i storlekar från 115 mm till 230 mm i diameter. Kontrollera vilken maximal storlek på kapskivor som din vinkelslip kan hantera. När du vet detta mått kan du enkelt välja en kapskiva med lämplig storlek. Du kan enkelt filtrera i listan här på Arbetsmaterialgrupp, skivdiameter, tjocklek och för vilket material du ska kapa i. 

Genom att välja en kapskiva anpassad efter dina behov och din vinkelslip kommer du att förbättra din kapningseffektivitet och säkerställa att du får bästa möjliga resultat.