Ved­klyv

När du är ute efter en riktigt bra vedklyv är du välkommen till Duab. Här hittar du flera olika vedklyvar, vi har traktorklyv, elhydrauliska 1 och 3-fas klyvar men även manuell vedklyv. Vi har kända varumärken så som Faxes, Bonnet och Al-ko vedklyv. Se utbudet här!

Flis- & vedmaskiner
8%
Vedklyv 370/4 4-ton
Nyhet
Vedklyv 370/4 4-ton
2 995,00 kr3 249,00 kr
I lager
Visar 9 av 9 Produkter
1

Vedklyv

Tips när du ska välja vedklyv

  • Ersätt din gamla yxa och få tid över till annat när du investerar i en vedklyv. 
  • Våra klyvar är dimensionerade för mer professionellt bruk vilket gör att de är snabba och ger ett bra klyvresultat samtidigt som det är det absolut säkraste hjälpmedlet när det kommer till att klyva ved.
  • Det finns flera olika modeller av vedklyvar och du bör titta över dina alternativ och behov inför en investering.

Eldriven vedklyv 

Vi har hydrauliska eldrivna vedklyvar som är tystgående, 1 & 3-fasklyvar som klyver längder i allt från 500 mm upp till 1100 mm.

Traktorklyv

Klyver du direkt på plats nära fällning och kapning i skogen är en traktorklyv ett självklart val, du kopplar vedklyven på traktorn med hjälp av trepunktsanslutningen. 

Att klyva med hjälp av traktor är den mest beprövade och effektivaste metoden.

Vedklyv manuell

Ett perfekt alternativ för mysfaktorn och när du ska t.ex klyva bras- eller tändved. Lätt och mobil att ta med sig till t. ex camping eller sommarstugan. Hos oss hittar du manuell vedlyv från Kindling cracker och Stikkan med två olika klyvkonstruktioner, Kindling kan du ta med runtom i naturen och hemmet men passar perfekt till friluftslivet medans Stikkan fäster du på väggen där du tänkt klyva tändved.