Hem / Thermacell

Thermacell

Thermacell - mygg- och knottskydd

Thermacell har blivit ett välkänt namn för de som älskar uteliv men ogillar de irriterande myggen som följer med. Med en rad produkter som skapar en myggfri zon erbjuder Thermacell olika lösningar för flera typer av utomhusaktiviteter

Friluftsliv
15%
Thermacell Myggskydd Portabel MR300C24 Grön
Thermacell Myggskydd Portabel MR300C24 Grön
509,15 kr599,00 kr
I lager
Visar 12 av 12 Produkter
1

Thermacell

Thermacell har flera olika portabla myggskydd designade mycket effektiv för att bli-kvitt-myggen. Produkten använder en unik värmestyrda matta som frigör alletrin, en syntetisk kopia av ett naturligt avvisningsmedel som finns i krysantemumblommor som är en vanlig klassisk blomma. Detta skapar en 15-20m² skyddszon mot irriterande mygg och knott. i vårt sortiment hittar du även refill till myggskydden!

Funktioner och fördelar med Thermacell myggskydd:

  • Bärbar: Myggskyddet är lätt och kommer med en bältesklämma, vilket gör den lätt att bära med sig.
  • Långvarig : En matta med myggmedel kan ge upp till 4 timmars skydd, och skyddet kan fungera i flera dagar med en enda bränslepatron.
  • Dofttfri: Till skillnad från sprejer, oljor och lotioner är myggskyddet nästan luktfri.

Så oavsett om du campar i skogen, fiskar vid sjön eller jagar i vildmarken är Thermacells myggskydssmodeller din bästa följeslagare. De erbjuder långvarigt skydd utan behov av ständiga påfyllningar, så att du kan göra på dina utomhusaktiviteter.