Hem / Garage & verkstad / Bilvård / Exteriör / Keramiska lackskydd

Keramiska lackskydd

Keramiska lackskydd från Tershine erbjuder ett hållbart skydd för bilens lack genom att bilda en hård, skyddande yta som motstår smuts, kemikalier och UV-strålar. Dessa produkter är perfekta för den som vill ha ett långvarigt skydd och en djup glans.

Bilvård
Koch-Chemie Protector Wax, bilvax
Finns i fler varianter
Koch-Chemie Protector Wax, bilvax

Från

319,00 kr
ArmorAll Shield, Polermedel/Wax
ArmorAll Shield, Polermedel/Wax
259,00 kr
I lager
Visar 48 av 73 Produkter
12Nästa

Keramiska lackskydd

Vax

Att vaxa bilen är det mest traditionella sättet för att få skinande yta där smuts inte sätter sig fast. 

Vax består utav olja och fett, som vid applikation lägger sig på lacken som en tunn hinna. I vårt sortiment av vax hittar du syntetisk, carnuba och petroleumbaserade vaxer. 

Teflonlackskydd 

Lackskyddet som ger en extremt hal yta med ett hydrofobisk resultat som kan vara upp till ett helt år.  

Dessa vaxer går också bra att använda på fälg och skydd för dörringångar. Teflonet är lättarbetad och lämnar en vacker finish.

Hybridvax 

Det populäraste vaxet på marknaden just nu! Likt namnet består detta vax av två polymer (i02 som är keramiskt och carnuba) Den hala ytan utav Hybridvaxet kommer ifrån Si02 och polishen kommer ifrån carnubavaxet.

Keramiskt lackskydd 

Bland det vanligaste lackskyddet vi har i vårt sortiment som också är det mest hållbara och durabla under en längre tid. Ska du ha ett skyddande medel mot lacken är detta ett självklart val, smuts lossnar mycket enklare och gör att bilen blir mer lättvättad, hinnan lägger sig på lacken och skyddar mot insekter, fågelspill och skadliga uv-strålar som gör att lacken kan blekna. 

Vanliga frågor

Vilket lackskydd är bäst?

När man pratar om vilket lackskydd som är bäst så brukar man mäta det i hållbarhet, reptålighet, glans och avrinning. Det bästa lackskydd är Magnify Coating V2, men också det lackskydd som kräver mest förberedelse och som kräver mest tid för applicering. Därefter kommer Magnify vax som är ett klassiskt bilvax. Vill man applicera ett skydd som går lite snabbare så är keramiska spraylackskyddet Refract V3 ett väldigt bra alternativ. Det lackskydd som är enklast och snabbast att applicera är Tershines wet coat Amplify. Vi rekommenderar alltid att torka av bilen med Prime panel wipe innan du applicerar ett nytt lackskydd.