Hem / Garage & verkstad / Bilvård / Exteriör / Keramiska lackskydd / Koch-Chemie Protector Wax, bilvax
Koch-Chemie Protector Wax, bilvax
Koch-Chemie

Koch-Chemie Protector Wax, bilvax

Från 319,00 kr

Denna produkt går endast att köpa i steg om 1 st

  • 14 dagars öppet köp
  • 4,5 av 5 i kundomdömen
  • Snabba leveranser

Produktspecifikation:

  • Användning
    Exteriört
  • VarumärkeKoch-Chemie
  • KategoriKeramiska lackskydd

Produktbeskrivning

Koch-Chemie Protector Wax ger högglans, avrinning och skydd i ett.

Det innovativa högteknologiska skyddsvaxet sätter nya standarder i fråga om skydd, hållbarhet, extremt djup glans, långsiktig avrinning, lätthet att rengöra och fordonstorkning utan mikropärlor. Användningen av polyfunktionella, reaktiva komponenter i kombination med kvalitativa vårdkomponenter, som binder med ytorna som ett nätverk, garanterar långvarigt högblankt skydd och förbättrad synlighet under regn (pärlande).

Genom regelbunden användning förbättras glans och skyddsskikt, det täcker fina repor och alla gummi-och plastdelar samt textila takmaterial skyddas mot blekning och försprödning. Protector Wax bidrar således avsevärt till att bibehålla fordonets värde. Kan användas som varmt, kallt och skumvax (mekaniskt och manuellt). Uppnår optimala torkresultat även med vatten med hög kalkhalt eller lokaler med dåliga ventilationsförhållanden. Optimalt lämpad både för standard och biologiskt vattenreningsverk. Innehåller inga mineraloljekolväten. VDA överensstämmer med klass A.

Användningsområden:
Tvättanläggningar, självtvätt, handtvätt, skumlans, etc.

Rekommendationer för användning:
Applicera med doseringspumpen outspädd eller doserat upp till 1:2. Rekommenderad dosering per bil: varmt/kallt vax: 13-19 ml. skum vax: 13-19 ml. Premium Wax: 16-23 ml. Manuell användning: Häll ca 30 ml Protector Wax i 1L vatten och tillämpa den på den rena, fortfarande våta fordon med en skumspray eller pumpdispenser och låt det suga in. Skölj produkten noggrant med en högtryckstvätt för att undvika fläckar. Om applicering med hjälp av en skumpistol, justera spädningen i enlighet med lanstillverkarens hänvisningar. Handtorka eventuellt restvatten. Blanda endast produkten för en applikation och spara inte överblivet medel.