Start / Artiklar & Guider / Grilla med Tom & Martin
Inspiration

Grilla med Tom & Martin

4-7-2023
Skriven av: Victor Lundqvist
Foto: Tom Linder
Under den gångna veckan har två av våra flitiga medarbetare, Tom & Martin från B2B-avdelningen på Duab.se ägnat sig åt en minst sagt uppskattad sommartradition. De har nämligen besökt några av våra lokala industrikunder för att grilla hamburgare - en enkel men oumbärlig aktivitet som alltid bidrar med glädje, gemenskap och läcker mat.

Grillat med vår B2B avdelning!

Att grilla är mycket mer än bara tillagning av mat. Det är en social händelse som samlar människor, oavsett om det är familj, vänner eller i det här fallet, våra värdefulla kunder. 

Genom att ta vår grillning till kundens dörrsteg, visar vi inte bara uppskattning, men vi får också möjligheten att bygga starkare relationer och möjlighet att förstå våra kunders behov på ett mer personligt sätt.

Under dessa grillbesök hade våra medarbetare även med sig grill från Landmann, ett märke vi är stolta över att kunna erbjuda till våra kunder. Landmann, kända för sin hållbarhet och enkelhet, har varit en del av grillvärlden i över 50 år. De erbjuder ett brett utbud av grillar, inklusive gasolgrillar, kolgrillar och elektriska grillar, så det finns något för alla smaker och önskemål.

E0586FA5-6549-4650-A781-462FD95BBFEE (1)

Vad tycker våra lokala kunder om det?

Responsen från våra kunder och deras anställda har varit givande & positiv. Grilldagarna har gett oss möjligheten att både stärka våra befintliga relationer och att knyta till oss nya. Det här är en tradition som kommer att fortsätta i många år framöver!

Vi vill också påminna er om att om du behöver hjälp med att hitta en ny grill, så är det perfekt att ta en kik på de grillar vi använder, så som Landmanns eller Webers gasol- och kolgrillar. Det är ett utmärkt tillfälle att fråga och testa inför ett eventuellt nytt inköp. Men om du inte har möjlighet att närvara vid något av våra grillevent, kan du alltid ta del av våra guider här på vår hemsida så som välj rätt grill, eller varför inte kontakta oss för att få hjälp med att hitta din nya grill!

Vi på Duab.se ser fram emot nästa tillfälle att träffa våra kunder ansikte mot ansikte, dela god mat och fortsätta att erbjuda produkter och tjänster som hjälper deras företag att växa. Vi ses vid grillen!

Några av produkterna vi använde vid grillningen ser du nedan under relaterade