Start / Artiklar & Guider / Grillkurs med Weber academy
Tips & Trix

Grillkurs med Weber academy

4-7-2023
Skriven av: Victor Lundqvist
Vill du imponera vid sommarens grillfester, förbättra dina grillfärdigheter och hitta inspiration? Då är Weber's Grill Academy för dig! Uppgradera ditt grillkunnande genom att ta del i vår tretimmars grillkurs, certifierad av Weber. Ta tillfället i akt att fördjupa dina grillkunskaper när Webers grillskola anländer i Mönsterås hos oss på Duab.
Weber-grillkurs-2018_5 (1)

Grillkursens innehåll

Under evenemanget leder Webers professionella grillmästare ihop med Duab’s personal en utbildning fylld av inspiration, här kommer du får den unika möjligheten att pröva på olika grilltekniker och bekanta dig med nya, spännande tillbehör och grillar. Varje deltagare får chansen att grilla och smaka på en mängd inspirerande rätter, tillagade på olika sorters Weber-grillar.

Men det är inte allt! Varje deltagare belönas med en gåva för att minnas denna fantastiska upplevelse: ett förstklassigt förkläde egenbrandat av Weber, ett diplom som bevisar din deltagande i kursen, samt ett recepthäfte för att inspirera till framtida grilläventyr. Dessa gåvor är inte bara minnen, de är verktyg som kommer att förbättra din grillupplevelse!

Du kan boka upp dig här!

Weber-grillkurs-2018_7

Kostnad

Kursen passar lika bra för nybörjare som för erfarna grillare. Oavsett nivå, garanterar vi att du tar med dig nyttig kunskap hem. Tveka inte att anmäla dig till nästa tillfälle nära dig! 

Kursavgiften är 599kr.

Om du behöver hjälp med att välja en ny grill, är det perfekt att prova på de grillar vi kommer att använda, såsom Webers gasol- och kolgrillar. Detta utgör ett fantastiskt tillfälle att ställa frågor och testa olika modeller inför ett nytt inköp - när experterna ändå finns på plats. Men om du inte kan vara där, kan du alltid ta del av våra guider nedan eller kontakta oss för att få hjälp annars så hoppas vi på bra väder och god mat! Ses där.