Rökgrillar, smokers & rökskåp
Upptäck den utsökta smaken av rökt mat med våra rökar/smokers, rökgrillar och rökskåp. Perfekt för den som vill ta sin grillning till nästa nivå. Att röka mat ger en djup och komplex smak och doft som är svår att åstadkomma på något annat sätt. Rökning kan användas på allt från kött och fisk till grönsaker och ost för att skapa smakrika och utsökta rätter. Se vårt breda utbud av rökgrillar och rökar!
Rökar & rökgrillar
Rökugn
En rökugn är en sluten behållare som är speciellt utformad för att röka mat. Den är vanligtvis gjord av metall och har ett lock som håller röken inne.
Smoker
En smoker är en grillenhet som är speciellt utformad för att röka mat. Den består vanligtvis av två kammare - en för brännkällan och en för maten. Röken och värmen förs över från brännkammaren till matkammaren genom en rörledning eller ett ventilationshål.
Rökgrill
En rökgrill är en kombination av en grill och en smoker. Den har en öppen grill som är speciellt utformad för att röka mat och har ofta en keramisk "kropp" som gör att värmen håller längre och gör grillen tätare. Det som är fördelen med en rökgrill är att man inte behöver använda lika mycket briketter eller grilkoll.
Alla våra Rökar och Smokers kan användas för att röka fisk, kött grönsaker och andra livsmedel!