Hem / Skog & trädgård / Gräsklippare / Elgräsklippare med sladd

El­gräsklippare med sladd

Visst är det skönt när det är lite tyst? Elgräsklippare är ett bra val för dig som har en mellanstor trädgård och som vill slippa krångel så som batteribegränsning eller att bensinen tar slut, plus att det är det mest miljövänligaste valet när det kommer till elektrisk gräsklippare. Alla våra klippare kommer dessutom med uppsamlare!

Gräsklippare
kW
kW
cm
cm
mm
mm
mm
mm
HusqvarnaHållbart val
Husqvarna Gräsklippare LC 141 C
Fri frakt
Husqvarna Gräsklippare LC 141 C
3 490,00 kr
I lager
Visar 13 av 13 Produkter
1

Elgräsklippare med sladd

Här har vi samlat alla våra tystgående eldrivna gräsklippare som förenklar gräsklippningen och erbjuder flera olika fördelar så som miljövänliga, lätta och prisvärda. Med sin lätta konstruktion och enkel start är de även mycket enkla att hantera och förvara.  Låt oss hjälpa dig att ta hand om din trädgård på ett hållbart och ekonomiskt sätt med våra sladd-drivna elgräsklippare!

Vill du jämföra och kolla efter någon annan klippmetod?

Vanliga frågor

Kan jag använda mulchfunktionen med en eldriven gräsklippare med sladd?

Här kan du hitta både och, vi har gräsklippare med eller utan Mulch (Bioclip). Du kan enkelt filtrera i listan för att välja med eller utan mulching. Här har vi samlat alla elgräsklippare med mulching

Vad är den genomsnittliga livslängden för en eldriven gräsklippare med sladd?

Allt beror på skötsel och förvaring, men en eldriven gräsklippare är känd för sin livslängd och du behöver inte bekymra dig för tändstift eller olje/bränslefilter-byte då det är väldigt underhållsfria. Se till att rengöra och förvara din gräsklippare väl så kommer den hålla i decennier!