Hem / Skog & trädgård / Gräsklippare

Gräs­klippare

Klipp din gräsmatta med en proffsig gräsklippare från oss -  Här hittar du klippare som gör ditt arbete med gräsmattans skötsel till en rolig sysselsättning. Oavsett om du letar efter en elgräsklippare, batteridriven gräsklippare, elektrisk åkgräsklipparemotorgräsklippare med uppsammlare eller mer specifika klippare så som robotgräsklippare och åkgräsklippare - vi det du behöver! Gör din gräsmatta till grannskapets finaste med en maskin från vårt sortiment.

Robotgräsklippare!Robotgräsklippare!Se alla robotgräsklippare här
Duab Åskskydd på köpet!
Husqvarna Automower 105 Robotgräsklippare
Fri frakt
Husqvarna Automower 105 Robotgräsklippare
8 999,00 kr
I lager

Se alla Husqvarna automowers här!

Läs mer
Populära varumärken!
Husqvarna - motorsågar, röjsågar och gräsklippare
Ryobi - elverktyg för hem och trädgård
stiga_logo_600x400
Stihl - motorsågar, trimmers och gräsklippare

Husqvarna rider

Perfekta gräsklippare för mindre gräsytor

Populäraste kategorierna inom gräsklippning!

Gräsklippare

Gräsklippning ska vara en njutning på våren och sommaren, det är viktigt att du väljer en gräsklippare som passar dig oavsett om ditt syfte är att klippa en liten gräsplätt i staden eller en stor gräsmatta på landet. Vi kommer att försöka hjälpa dig att underlätta ditt köp och se till att du får rätt gräsklippare för dina behov! Tycker du det kan vara svårt att välja gräsklippare? Då kan du läsa vår guide här!

Åkgräsklippare - fördelar

För den stora trädgården med större gräsytor är åkgräsklipparen det mest populära valet. Den sparar tid och gör arbetet behagligt. Hos oss hittar du åkgräsklippare i olika storlekar, du kan enkelt filtrera i kategorin åkgräsklippare.

Batterigräsklippare - fördelar

När du vill ha en tyst, miljövänlig och enkel gräsklippning är batterigräsklipparen ett utmärkt alternativ. De kräver minimalt med underhåll och är lätta väldigt lätta att bruka. 

Elgräsklippare med sladd - fördelar

För mindre trädgårdar eller gräsytor är en elgräsklippare med sladd ett det självklara valet. De är miljövänliga, tysta och billiga i drift.

Handgräsklippare - fördelar

För dig som föredrar en mer manuell och miljövänlig approach, är en handgräsklippare ett fördelaktigt valalternativ.  Perfekt för mindre ytor och ger en mycket fin klippning.

Motorgräsklippare (bensin) - fördelar

En bensindriven gräsklippare är ett kraftfullt och flexibelt alternativ, perfekt för större trädgårdar med ojämn terräng.

Robotgräsklippare - fördelar

För den ultimata bekvämligheten erbjuder robotgräsklipparen en automatisk lösning. De klipper gräset själva, vilket ger dig mer tid för andra saker.