Hem / Airrex

Airrex

Airrex dominerar marknaden när det gäller bärbara infravärmare och tar teknologin till nästa nivå med WiFi-funktionalitet i sina senaste modeller. Utforska vårt sortiment som inkluderar kostnadseffektiva dieselvärmare, eldrivna värmelösningar och diverse tillbehör.

Bränsle, olja & smörjmedel
Garage & verkstad
Airrex Dieselvärmare AH-300i-C , 15kW, infravärmare
Airrex Dieselvärmare AH-300i-C , 15kW, infravärmare

Upp till 1500 m³ stora utrymmen!

25 500,00 kr
I lager
Visar 10 av 10 Produkter
1

Airrex

I vårt utbud av Airrex-värmare, inklusive de toppsäljande modellerna Airrex AH-300 och Airrex AH-200. Dessa infravärmare är utformade för att erbjuda effektiv och säker uppvärmning för en mängd olika utrymmen, från industrihallar och verkstäder till altaner och fritidshus.

  • Airrex AH-300 på 15kW är en stark infravärmare som kan värma upp stora utrymmen på upp till 1500 m³. Den är utrustad med en patenterad oljebrännare och avgasrör som utnyttjar nästan 100% av bränslets energiinnehåll, vilket gör den både energieffektiv och miljövänlig. Med sin tysta drift och luktfria prestanda är den ett utmärkt val för arbetsplatser där luftkvaliteten är viktig.
  • För mindre utrymmen erbjuder vi Airrex AH-200 på 13kW, en kompakt men kraftfull infravärmare som kan värma upp utrymmen på upp till 900 m³. Precis som sin större motsvarighet, AH-300, har den låg bränsleförbrukning och tyst drift, vilket gör den idealisk för hemmabruk eller mindre arbetsplatser.
  • Båda modellerna är utrustade med avancerade säkerhetsfunktioner och kan drivas med olika typer av bränsle, inklusive biodiesel och vanlig diesel. De har också en treårig garanti och utmärkt tillgänglighet på service och reservdelar över hela Sverige.
  • Vi har också den största modellen Airrex AH-800 på 22kW som passar dig som vill värma utrymmen upp till hela 2000mm³

För den som söker en modern lösning erbjuder både Airrex AH-300 och Airrex AH-200 mobilstyrning, vilket gör det enkelt att kontrollera värmaren på distans.

Hör av dig till oss om du har frågor om dieselvärmare - Behöver du veta mer om dieselvärmare inför eventuellt köp? Läs mer i denna guide!