Dieselvärmare

Här på Duab hittar du dieselvärmare för uppvärmning i olika utrymmen så som byggplatser, lager, stora inomhuslokaler som sportcenter och eventytor. I vårt sortiment hittar du flera olika storlekar och modeller av dieselvärmare, vi har dieselkanon med skorsten och dieselvärmare med IR, men även gasolkanoner och eldrivna värmekällor. 

Värme, kyla & ventilation
kW
kW
Tiger King
Tiger King Dieselvärmare TKH-130, 15kW, infravärmare
Populär
Tiger King Dieselvärmare TKH-130, 15kW, infravärmare
18 995,00 kr
I lager
Visar 22 av 22 Produkter
1

Dieselvärmare

Hos oss kan du köpa dieselvärmare till ett bra pris oavsett vilket värmeaggregat du behöver. Dieselvärmare är en central del av många arbetsplatser och miljöer, särskilt i kallare klimat eller under årstider då extra värme behövs. Bland de olika typerna av dieselvärmare finns två framträdande underkategorier: dieselvärmare med infraröd (IR) teknik och dieselkanoner. Dessa två typer erbjuder unika fördelar och användningsområden, vilket gör dem till viktiga verktyg för en rad olika behov.

b]Dieselvärmare med IR

[/b]Dieselvärmare med infraröd teknik är kända för sin förmåga att leverera direkt och effektiv värme. De använder infraröda strålar för att värma upp objekt och ytor direkt, snarare än att bara värma upp luften.

Dieselkanoner

Dieselkanoner, å andra sidan, är kraftfulla värmekällor som är idealiska för större och mer öppna utrymmen. De är särskilt användbara i situationer där temporär eller kompletterande uppvärmning krävs.

Skulle du behöva hjälp och lästips om dieselvärmare & dieselkanoner har vi två guider som du kan läsa om här: