Värme­kanoner

I vårt omfattande sortiment av värmekanoner erbjuder vi både mobila diesel- och gasolkanoner, som är utmärkta för effektiv uppvärmning och torkning av stora utrymmen, särskilt på byggplatser. Våra gasolkanoner är särskilt populära tack vare deras höga effektivitet och förmåga att snabbt sprida värme över stora områden

Värme, kyla & ventilation
kW
kW
Tiger King
Tiger King Dieselkanon med skorsten TK-55ID
Fri frakt
Tiger King Dieselkanon med skorsten TK-55ID
7 995,00 kr
I lager
Visar 48 av 52 Produkter
12Nästa

Värmekanoner

Våra värmekanoner är väldigt pålitliga, mobila och enkla att installera. Med dessa värmare kan du värma upp stora och små utrymmen såsom verkstad, industri, garage eller varför inte förlänga renoveringsobjekten över vintern? 

Dieselkanon

Lätta att hantera och flytta, vilket gör det smidigt att förvara. Våra värmekanoner kommer med överhettningsskydd, flamsensor och säkerhetstermostat.

Idealiska till verkstäder, fastigheter, garage och lite större ytor. 

Gasolkanon

För de mindre ytorna passar gasolvärmaren bäst. Enkla att frakta och ha med sig ut på arbetsplatsen, även dessa är utrustade med överhettningsskydd och flamdetekteringssystem. 

Förutom våra kraftfulla gasol- och dieselkanoner, har vi också ett brett utbud av tillbehör och reservdelar. Detta innebär att du enkelt kan underhålla och uppgradera din utrustning för att säkerställa optimal prestanda och längre livslängd.