Värme­fläktar

När det gäller att effektivt värma upp utrymmen som verkstäder, industriella miljöer, nybyggnationer och garage, är valet av rätt värmefläkt avgörande. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av robusta värmefläktar från välkända varumärken så som Frico och Kinlux, designade för att möta just dessa behov. Värmefläktarna är inte bara tillförlitliga och kraftfulla, utan också anpassningsbara för en mängd olika användningsområden.

Värme, kyla & ventilation
kW
kW
Day Värmefläkt Keramisk 2000W
Kampanj
Day Värmefläkt Keramisk 2000W

Liten och smidig värmefläkt!

329,00 kr
I lager
Visar 44 av 44 Produkter
1

Värmefläktar

Vårt sortiment omfattar värmefläktar med en imponerande variation i värmeeffekt, från kompakta 1 kW-modeller till kraftfulla 30 kW-enheter 1 och 3-fas. Detta breda spektrum av effektalternativ säkerställer att du kan hitta den perfekta värmefläkten för ditt specifika utrymme, oavsett om det är för mindre garage eller stora industriella anläggningar.

  • För de mer krävande miljöerna erbjuder vi byggfläktar som är särskilt utformade för att tåla de tuffa förhållandena på byggarbetsplatser. Dessa fläktar är byggda för att hålla och leverera pålitlig värme även under de mest krävande förhållandena.
  • För de som letar efter en mer permanent lösning har vi ett urval av stationära värmefläktar. Dessa är idealiska för installation i utrymmen där en konstant värmekälla behövs
  • Vi erbjuder även värmefläktar i rostfritt stål för de som prioriterar hållbarhet och en längre livslängd. Dessa fläktar är inte bara estetiskt tilltalande utan också exceptionellt motståndskraftiga mot korrosion och slitage, vilket gör dem till ett utmärkt val för miljöer där de kan utsättas för fukt eller andra korrosiva element