Hem / Skog & trädgård / Gräsklippare / Robotgräsklippare / Tillbehör / Begränsningskabel & märlor

Begränsningskabel & märlor

Hitta vårt breda utbud av högkvalitativa begränsningskablar och märlor till din anslutning av ett komplett system runt gräsmattan. Om du planerar att köpa en ny robotgräsklippare eller bara behöver reparera en befintlig begränsningskabel, erbjuder vi flera alternativ i olika längder, tjocklekar och reperationslösningar. Vi har även märlor för att fästa kabeln i gräsmattan och olika typer av installationskit för en komplett montering. 

Gräsklippare
32%
Grimsholm Signalkabelhållare 100pack
Grimsholm Signalkabelhållare 100pack
39,90 kr59,00 kr
I lager
Visar 40 av 40 Produkter
1

Begränsningskabel & märlor

När du vill säkerställa optimal användning och livslängd för din robotgräsklippare är det viktigt att välja rätt installationsmaterial. Här hittar du begränsningskablar så som Grimsholms förtennade kopparkablar eller Husqvarnas lite grövre begränsningskabel som är oumbärlig för att skydda gräsklipparens arbetsyta. Dessa kablar, med deras robusta konstruktion och höga ledar- och isoleringsförmåga, är anpassade för att motstå alla slags markförhållanden och säkerställa minimal signalförlust.

Installation av ny robotgräsklippare:

  • För att fästa dessa kablar i marken för bästa sätt, är signalkabelhållare eller "märlor" som man kallar dom, de bästa valet. Dessa tillbehör gör det enkelt att installera och fästa begränsningskabeln, oavsett område och komplexitet.
  • Om du är igång och planerar att installera en ny robotgräsklippare erbjuder vi Husqvarnas praktiska installationskit. Detta paket innehåller allt du behöver, från begränsningskabel och guidekabel till anslutningskontakter och skarvdon

Med rätt tillbehör och lite förberedelse kan du enkelt installera och underhålla din robotgräsklippare för bästa möjliga prestanda och hållbarhet. Kontakta oss om du har några frågor eller behöver mer information om våra produkter och installationstjänster.

Vanliga frågor

Vad ska jag göra om jag får felmeddelandet ”ingen slingsignal/no signal” på min robotgräsklippare?

Visar din robotgräsklippare felkoden ”ingen slingsignal”, kan detta ofta lösas genom att lokalisera och reparera eventuella avbrott på din begränsningsslinga. Du kan använda en testkabel eller så kallad testutrustning för slingkabelavbrott för att hitta och fixa problemet.

Här har vi samlat våra tre olika testutrustningar:

Vad ingår i Husqvarnas installationskit för robotgräsklippare?

Allt du behöver för att installera din robotgräsklippare! Här har du ett komplett kitt inklusive begränsningskabel/guidekabel på 150m,  250m  400 m och märlor , anslutningskontakter och skarvdon till hela kablaget.

Se alla olika storlekar här:

 

Hör av dig till oss om du behöver hjälp och guidning i vilka storlekar just din gräsmatta behöver.